Droomhuis, nieuw huis, jaren 30 woning, Wonen in de Regio

First things first

Tot dat ik die karakteristieke jaren 30 woning tegenkwam. Een bouwval, met TUIN. Hier zag ik potentie in. Als je dit huis opgaat knappen Lilly, dan heb je wel echt je droomhuis. Met tuin. TUIN. En misschien later wel die kippetjes. Kippetjes en een moestuin. En een vlindertuin. Maar eerst opknappen. Nee, eerst een bezichtiging plannen.

Na de afloop van het vorige huis dat ik tegenkwam, durfde ik nergens meer op te hopen. Misschien zitten de bezichtigen al vol en overbieden moet je ook niet meer gaan doen. Dit is een heel mooi huis, maar er moet nog wel echt een laagje goud overheen. Nog geen 10 minuten verder belde de makelaar voor een afspraak. Je weet wel dat dit echt een klushuis is? Alles moet gedaan worden!

Droomhuis, nieuw huis, jaren 30 woning, Wonen in de Regio

Moving out!

De makelaar (De Waarde van Rijswijk) liet weten dat ik geen overhaasten beslissingen hoefde te maken en rustig kon nadenken of ik een bieding wilde doen. Eenmaal thuis wist ik het al. Bel maar en leg je bod neer.
Dinsdag werd mijn bod geaccepteerd en een week later tekende ik. Hoe dan? Hier had ik niet op gerekend. Ineens ging het heel snel. Want dan moet je nog van alles gaan regelen. Maar ik moest ook nog landen. Ga ik dan mijn kleurrijke appartementje verlaten?
Ik moet gaan opruimen gaan inpakken en nog heel veel meer. Tot tien tellen en een hele lange to-do-list gaan maken. Dit wordt wat.

Thuis kijk ik Lola aan en zie haar over het tapijt rollen. Blij dat ze is en ik laat haar ons nieuwe huis zien op de laptop. Lola Bella krijgt eindelijk een tuin!