Thuisrestaurant: Soup of the day Tequila

Altijd al ben ik hebberig geweest voor mooi servies. Het stileren van de eettafel is mijn favoriete bezigheid. Het hoeft niet allemaal bij elkaar te horen, als het maar bij elkaar past. Een mix en match van nieuw en vintage servies is wat jouw eettafel gezellig maakt. Ga je inkopen doen voor een vrienden diner, check dan welke decoratie je al in huis hebt en in welke kleuren. Zoek naar een aanvulling hierop want ook deze keer deel ik het geheim weer: Wat leuk is hoeft niet nieuw of duur te zijn!

Pas vond ik een prachtige stof in de kringloop waar precies de kleuren van mijn eetkamer stoelen en servies in zaten. Eenmaal thuis legde ik de stof op tafel: Een perfecte match! De stof heb ik nu omgetoverd naar hippe tafellopers.

Vintage servies, Dinch, Thuisrestaurant

Marrakech Souks

Het servies, waar ik echt super blij mee ben, heb ik tijdens mijn laatste vakantie gekocht in Marrakesh. Als je ergens veel inspiratie op kan doen is het wel daar. Een paar dagen dwalen door de Souks van Marrakech is bij thuiskomst een koffer vol prachtige interieur items gegarandeerd. Hand bewerkte lampen, vloerkleden, kruiden en vintage servies. Zelf zou ik alles mee willen nemen. Dus zeker een tip als je binnenkort op vakantie gaat: Ga de marktjes af en houd je ogen open voor mooie unieke items die je in Nederland niet zo snel vindt. Je kan ze ook een mooi plekje in huis geven dan geniet je er elke dag van.