Eigen draai

Monique is eigenlijk altijd met interieur bezig. “Ik verander graag mijn interieur. Als ik nu kijk naar foto’s van twee jaar geleden ziet dat er weer heel anders uit, maar dat vind ik ook leuk. Ik ben wekelijks bezig met het interieur van mijn woning”. Monique geeft aan dat ze in Nederland vaak dezelfde interieur voorbij ziet komen. Er worden weinig spannende keuzes gemaakt en dit past niet bij haar. Monique is een uitgesproken persoon en vermijd graag de standaard dingen in het leven. Dit is ook terug te zien in haar vintage interieur. Ze heeft hier een unieke eigen draai aan gegeven en wij zijn fan!

Roze bank

Toen het koppel de woning kocht, vielen ze direct op de grote woonkamer. Dit is dan ook haar favoriete plekje. “Ik zit het liefste op mijn roze bank. Mijn vriend was hier in eerste instantie niet zo blij mee, nu heeft hij het wel geaccepteerd gelukkig. Ik zag die bank in een online vintage winkel en ik was meteen verliefd”. Ook de zwarte deuren naar de keuken vallen direct op. In de keuken is het vintage interieur ook helemaal doorgevoerd. Daarnaast bevindt de keuken zich in het midden van de woning. Hierdoor heb je altijd een fijne verbinding met gasten en wordt de ruimte echt bij de woning getrokken.

Duurzame keuze

Een van haar favoriete winkels is Homestock, deze ligt ook in het centrum van Eindhoven. Zij hebben een hele uitgesproken stijl met unieke en extravagante items. Iets wat Monique vaak doet is inspiratie opdoen in winkels en dit daarna zoeken in het tweedehandswereldje. “Ik vind dit een hele duurzame keuze. Juist als je heel veel koopt zoals ik. Ik ben me er zeker bewust van dat dit niet super goed is, maar ik probeer dit wel op een duurzame manier te doen”.