Over ons

Een huis kopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Of je nu alleen of samen een huis gaat kopen of verkopen, het blijft een spannend proces. Natuurlijk extra spannend wanneer het gaat om jouw allereerste huis. Er komt veel bij kijken en alle informatie is waarschijnlijk hartstikke welkom. Het doel van Wonen in de Regio is dan ook om deze processen overzichtelijk te maken. Zo kan jij goed voorbereid te werk gaan.

afbeelding pagina Over ons

Op het platform behandelen we alle onderwerpen; van financieel, tot bouwkundig tot locatie. Waar sommige onderwerpen direct tot de verbeelding spreken, hebben andere onderwerpen wat meer tekst en uitleg nodig. We nemen je mee aan de hand en laten alle aspecten tot in detail aan bod komen. Daarnaast ben je bij ons op de juiste plek om inspiratie te verzamelen voor jou eigen huis. Zo kan je van jouw huis, een echt thuis maken.

Wat kan je verwachten?

Je kan verschillende artikelen vinden op de website:

Informatie artikelen

Voor alle informatieve onderwerpen gaan we in gesprek met verschillende experts om zo de juiste informatie te achterhalen. Op die manier kunnen we jou transparante en onafhankelijk info verschaffen. De artikelen worden zo objectief mogelijk door onze eigen redactie opgesteld. Wel zo fijn dat je je niet af hoeft te vragen welk verdienmodel er achter een bepaald advies zit toch?  

Expert artikelen

Naast de redactionele artikelen, geven we ook experts de ruimte om je te informeren. Deze artikelen zijn makkelijk te herkennen doordat het bedrijf in kwestie altijd vermeld staat. Op die manier weet je precies wanneer een artikel vanuit een bedrijf is opgesteld en wanneer vanuit de redactie.  

Inspiratie artikelen

We nemen een kijkje in verschillende huizen, spreken experts op het gebied van interieur en delen handige tips of leuke adresjes. Laat je inspireren door de uiteenlopende stijlen en creëer zo jouw eigen droominterieur!