Benhangen wordt kunst met Arte!

Arte is al 40 jaar een begrip in de wereld van wonen en design. De vele collecties die zijn gepasseerd kennen onder kenners inmiddels al een legendarische status. Deze collectie wordt daarbij elk jaar uitgebreid en daarbij wordt deze in meer dan 80 landen verkocht. Het van origine Belgische bedrijf, werkt met zeer ervaren ontwerpers die met elke collectie een kunststuk creĆ«ren. De gehele productie gebeurt in huis en dit komt ten goede aan de productiemethoden en de materialen. De duurzaamheidsnormen staan bij Arte voorop en uiteindelijk maakt dit alles dat er telkens weer een unieke collectie verschijnt. 

Een greep uit onze collectie

Je kunt Arte behang veelzijdig inzetten in je woning. Doordat we werken met veel collecties en daarbij passende kleuren aanbieden, kun je voor elke ruimte in je woning slagen. Het opdelen in collecties is daarbij nodig omdat het aanbod zo groot is dat een leidraad altijd praktisch is voor onze liefhebbers. Zo bestaan onder andere de volgende collecties: Arte Moooi behang, Arte Focus behang, Arte 3D-behang en Arte Essentials.

Maar, mocht het zijn dat je wensen vragen om nog meer specifieke materialen of toepassingen, dan kun je uiteraard altijd terecht bij ons om direct alles door te nemen.

De webshop biedt hierbij een uitkomst want naast Arte zijn er nog meer bijzondere behangtoepassingen te vinden van allerlei merken. Vind je het moeilijk om te kiezen? Laat je dan leiden door onze behangstijlen. Kortom de webshop biedt voor eenieder een uitkomst!

Via de webshop bestel je direct en gemakkelijk. Bekijk je liever alles in het echt? Dat kan in onze winkel in Leeuwarden. Bestel je nu je behang dan ontvang je gratis behanglijm. Bestel je online? Dan wordt alles gratis bij je thuis bezorgd bij een bestelling van vanaf 50 euro.