Standaard housewarming cadeaus

Er zijn een aantal cadeautjes die je zou kunnen geven, waar je nooit de fout mee ingaat. Een goed voorbeeld daarvan is een heerlijke fles wijn met mooie wijnglazen. Ook de keuze voor een geurkaars, een vaas, een plant of een bos bloemen zal gewaardeerd worden. Toch is het ook leuk om wat origineler te zijn en een persoonlijk housewarming cadeau uit te zoeken. Hierin kun je zo ver doordraaien als dat je zelf wilt, het zal hoe dan ook goed uitpakken.

Praktische cadeautjes

Wanneer de bewoners van het nieuwe huis eigenlijk alles al hebben, kun je na gaan denken over de dingen die ze niet zelf zouden kopen maar die zeker goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie borrelplank, dit ziet er op heerlijke borrelavonden prachtig uit en het is enorm functioneel. Ook een leuk kookboek of een koffietafelboek kunnen goede cadeautjes zijn. Zeker wanneer jouw vrienden echte kookliefhebbers zijn. Bovendien zal een mooi boek ook goed staan bij het interieur. Een ander voorbeeld van een praktisch cadeau is een barbecue. Kies bijvoorbeeld voor dit cadeau als je met een groep vrienden of familie samen iets wil geven. Zo wordt het niet te duur.

Een persoonlijk cadeau

Je zou het housewarming cadeau ook een stuk persoonlijker kunnen maken. Laat bijvoorbeeld een sleutelhanger bedrukken, zodat ze die aan de sleutel van hun nieuwe huis kunnen hangen. Maar ook een leuke kalender met foto’s valt vast in de smaak. Kies voor foto’s van de bewoners, hun vriendengroep, leuke gebeurtenissen of ga voor een grappig thema, er is vast een plekje voor te vinden in het net gekochte huis. Om verder in te gaan op de foto’s een grote fotolijst met een mooie foto doet het ook goed! Wanneer je daarvoor kiest is het wel slim om van te voren alvast een keer naar het interieur te komen kijken, de lijst moet er natuurlijk wel bij passen.

Altijd een mooi cadeau

Kortom, je kunt wanneer je een housewarming cadeau moet verzinnen werkelijk alle kanten op. Bedenk van te voren goed of de ontvangers nog wat nodig hebben, of anderen misschien hetzelfde willen gaan geven tijdens het feest en of een persoonlijk cadeau misschien niet leuker is. Zo speel je in op wat zij graag zouden willen en kun je er zelf nog een draai aan geven. Natuurlijk zou je ook gewoon naar een winkel of webshop kunnen gaan om je daar te laten inspireren. Hier zal je ontdekken dat de mogelijkheden eindeloos zijn en zal dan ook altijd een mooi cadeau vinden!