Spullen voor in je huis

Allereerst laten we je graag kennis maken met Spullen voor in je huis. Dit is een tweedehands interieurwinkel waar ze meubilair en woonaccessoires verkopen. De items worden zorgvuldig geselecteerd en daardoor heb je de keuze uit de mooiste en beste spullen. Maar niet alleen om leuke items te shoppen kun je bij deze winkel terecht, maar ook als je als zelf van spullen af moet bieden zij een oplossing. Maak een foto van je spullen en als zij ze willen kun je ze naar hen toe brengen. Zodat andere mensen jouw oude meubels een nieuw leven kunnen geven.

Robuuste tafels

Een andere interessante winkel is de meubelzaak in Sliedrecht. Zij gaan bij de naam Robuuste tafels en bieden meubels aan die volledig passen bij een industriële interieurstijl. Echt vakwerk dat aansluit bij jouw woonwensen staat bij hen centraal en dat is waarom zij maatwerk meubelen aanbieden. De keuze ligt volledig bij jou en zelfs aanpassingen op bestaande modellen zijn mogelijk. Laat je vooral niet beperken door de verbeelding!

Alexandrium Woonmall

Tot slot is er nog een hotspot die niet overgeslagen mag worden; Alexandrium Woonmall. Dit is de perfecte plek als je geen keuzes kunt maken. Want hier zitten meer dan 50 woonwinkels onder 1 dak! Hier vind je alles om je volledige huis in te richten en er is altijd wel wat dat pas binnen je budget en bij jouw interieurstijl. Eén tip; trek er wel de tijd voor uit om hier rond te kijken!