Het levendige centrum 

In de stad Arnhem is altijd wel iets te doen. Doordat het centrum een autovrije binnenstad heeft kun je overal rustig rondlopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het drukke verkeer. In het centrum vind je veel koffietenten, hippe en unieke winkels, maar ook historische gebouwen met een rijke geschiedenis. Bovendien is het openbaar vervoer in het centrum van Arnhem erg goed geregeld.  

Sonsbeek 

De perfecte combinatie van natuur en gezellige terrasjes. Arnhem heeft een prachtig, groot stadspark waar je niet alleen in de zomer heerlijk kunt vertoeven, maar ook in de winter heerlijk kunt wandelen. Park Sonsbeek is uitgeroepen tot het mooiste stadspark van Nederland. Bovendien kun je na een sportieve wandeling neerploffen op het terras voor een welverdiende kop koffie of glas wijn.  

Kindvriendelijke wijk 

Op zoek naar een kindvriendelijke wijk met veel groen? Bekijk dan de wijk Schuytgraaf, ten zuiden van de Rijn. Het is een wijk waar duurzaamheid, milieu en ecologie een grote rol spelen. Het is een erg populaire wijk onder jonge gezinnen met veel faciliteiten, maar ook veel groen en natuurlijke gebieden voor ontspanning en recreatie. Schuytgraaf is nog steeds in opbouw, je vindt er dus veel nieuwbouwwoningen.  

Een verhuurmakelaar in Arnhem kan je helpen bij de zoektocht naar een nieuwe huurwoning of huurappartement waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen wat betreft de wijk. Van Sonsbeeck Makelaars staat voor je klaar om je te begeleiden in het gehele proces.