Een fijne douche

Van de badkamer maak je gebruik wanneer je wil ontspannen, maar je komt er ook als je je op wil frissen. Een fijne douche mag dan ook absoluut niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een grote inloopdouche voor een luxe uitstraling. Maar is de badkamer daar te klein voor? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om alleen de douchekop te vervangen. En als je toch al bezig bent zou je meteen kunnen gaan voor een douchekop met een masserende werking of een met lichten erin. Zo kun je pas echt genieten! De temperatuurregeling is ook vaak een dingetje. Sta je altijd te hannesen met een koud en een warm waterkraan om zo de perfecte temperatuur te krijgen? Kies er dan voor om dit aan te passen, want dat draagt ook bij aan jouw innerlijke rust.

De wastafel

Een handige wastafelmeubel is ook zeker geen overbodige luxe. Het maakt niet uit hoe groot deze is, als hij maar praktisch ingericht kan worden. Kies bijvoorbeeld voor een meubel met lades voor extra opbergruimte of zorg ervoor dat er haakjes aan hangen, voor handdoeken. Bovendien mag een grote spiegel waarin je alles goed ziet, ook zeker niet ontbreken. Plaats bijvoorbeeld spots boven de spiegel en zorg ervoor dat je er op je allerbest uitziet. Let daarnaast ook op de kranen en de vormgeving van de wasbak, zo creëer je de perfecte wastafel voor de badkamer.

Badkamer accessoires

Naast grote meubels is het ook altijd fijn om voldoende aandacht te besteden aan badkamer accessoires. Een zachte badmat waar je na het douchen lekker op kunt staan is dan ook zeker een must have. Maar ook haakjes om kleren aan op te hangen zorgen ervoor dat de badkamer er netjes uitziet en je volledig kunt ontspannen. Bedenk dan ook goed wat jij nodig hebt en hoe je dit op een mooie manier kunt verwerken in het badkamerdesign. De mogelijkheden zijn eindeloos!