Een unieke statement piece

Heb je in gedachten hoe die ene bank of tafel er precies uit moet komen te zien, maar kun je dit nergens vinden? Kies dan voor meubels op maat. Een meubelstuk dat op maat wordt gemaakt is, volledig naar eigen wens vorm te geven. Hierdoor heb je altijd een unieke statement piece in de woning staan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie modulaire hoekbank of voor een tafel met een groot oppervlak en een bijzonder frame. Het leuke is dat niemand hetzelfde heeft en jij je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan. Bepaal samen met een expert het ontwerp, de materialen en de kleur, zodat de meubels aan al jouw eisen voldoen.

Enorm praktisch

Een ander voordeel van een maatwerkmeubel is dat ze passen in iedere ruimte. Heb je bijvoorbeeld een keuken met een bijzondere vorm en kun je er niet zomaar een eettafel in kwijt? Dan is een meubel op maat de oplossing. Er wordt gekeken naar de exacte afmetingen van de ruimte, zodat het meubel precies past. Zo zal er geen ruimte verloren gaan en kun je optimaal gebruik maken van jouw woning. Op deze manier kun je toch eenvoudig jouw woning naar wens inrichten.

Het prijskaartje

Maatwerkmeubels zijn dus uniek en enorm functioneel. Ze voldoen aan al jouw wensen en staan garant voor een fijn interieur. Toch is het ook goed om te weten dat maatwerkmeubilair vaak wel wat duurder is dan de gewone standaard meubels die je online of in winkels kunt kopen. Doordat ze volledig op maat gemaakt moeten worden, kost het meer tijd om ze te produceren en dat betekent dat de kosten ook omhoog zullen gaan. Dit is een overweging die je moet maken. Kies je voor wat duurdere maatwerkmeubelen of vind je standaard meubilair voor een lagere prijs ook wel prima? De keuze ligt helemaal bij jou.