Opruimen, Wonen in de Regio, samenwonen, relatie, samen

Rondslingerende Nike sokken

Laat ik maar meteen beginnen bij iets waarvan ik dacht dat het wel anders zou zijn dan dat het in werkelijkheid is. Ik vind overal, maar dan ook echt overal Nike sokken en wie is degene die ze mag opruimen? Juist, dat ben ik. Toen we samen gingen wonen dacht ik dat dit anders zou gaan. Het is ten slotte je eigen stekkie en je wil natuurlijk graag dat het opgeruimd blijft. Toch is niets minder waar en dat betekent dat ik sokken vind onder de bank, los in de kast of zelfs nààst de wasmand… Gelukkig zie ik langzaam verandering en hebben we steeds minder eenling Nike sokken in de kast liggen.

Opruimen, Wonen in de Regio, samenwonen, relatie, samen

Een goede stap voor onze relatie

Toch bevalt het samenwonen erg goed. We hebben echt ons eigen plekje en hoeven met niemand rekening te houden, we kunnen gewoon lekker samenzijn. Daarom had ik graag nog iets geweten voordat we gingen samenwonen; ik heb namelijk mijn eigen privé chef. Hoe fijn is het om na je werk thuis te komen en je vriend de heerlijkste gerechten te zien bereiden. Dat is toch wel een echt geluksmomentje! Net zoals wanneer ik op zondagochtend wakker wordt en mijn vriend al bezig is het koken van een ei, voor een heerlijk ontbijtje.

Liefde is samen zijn, samen koken, samen opruimen en vooral samen genieten. ❤️