Mix van stijlen

Als je de woning binnenkomt snap je meteen wat ze bedoelt, het hele interieur past perfect bij elkaar. Haar stijl is niet alleen woning breed herkenbaar, maar loopt ook naadloos over in de inrichting van de tuin. Als gevraagd wordt hoe ze haar stijl zou omschrijven, vertelt ze dat het een mix van verschillende stijlen is, waarbij contrasten toch wel een belangrijke rol spelen. Je herkent vast wel de Scandinavische invloeden, industriële elementen en ergens zie je ook een vleugje landelijkheid. Deze mix van stijlen is niet alleen contrasterend, maar ook de kleuren zwart en wit in combinatie met materialen zoals hout zorgen ook voor een fantastisch contrast. Maar door de DIY projecten, wordt het pas echt een uniek interieur.

DIY

Vrij veel van wat je in de woning ziet, is zelf gemaakt. Niet alleen de meubels zijn DIY projecten, maar ook accessoires zoals kussen hoezen en grote posters zijn handmade. Veel items die Monique tof vind zijn helaas lastig online te vinden en dat is dan ook de reden dat ze besluit om stad en land af te zoeken naar de juiste materialen om het vervolgens zelf te maken. Op deze manier zorgt ze ervoor dat niet alles uit een catalogus gekopieerd wordt en dat het écht haar thuis wordt. De ideeën zijn oneindig, maar helaas is er te weinig tijd. Waardoor de ideeënlijst alleen maar langer blijft worden!

Buitenkamer

Eén van de grootste DIY projecten van Monique is toch wel de veranda. Bijna alles wat je hier ziet is zelfgemaakt. De loungeset, de buitentafel, vlonder en de overkapping, heeft ze met behulp van haar man in elkaar gezet. Het fijne aan de overkapping is dat de achterwanden omhoog kunnen voor een prachtig uitzicht over het weiland, maar ze kunnen ook eenvoudig weer dicht voor beschutting en als zonwering. De veranda wordt dan ook niet voor niets de buitenkamer genoemd. Deze buitenruimte sluit naadloos aan bij haar interieur. Hetzelfde kleurenpalet is toegepast, plaids en kussens die binnen worden gebruikt worden af en toe naar buiten gehaald en ook hier hangen weer grote posters, die jaardoor met het seizoen mee veranderen. De buitenkamer van Monique is voor jou perfect om inspiratie op te doen, zodat jij ook zo’n fantastische buitenruimte kan creëren!