Industrieel interieur, brickwall, industrieel, wonen in de regio

Bijzondere entree

Bij het zien van de woning waren Tessa en haar man op slag verliefd. Een groot, statig pand met een eigen loopbrug als entree. Het pand dat vroeger dienst heeft gedaan als graanmaalderij werd in 1975 voor het eerst tot woonhuis verbouwd. De industriële uitstraling en oude ramen zijn bewaard gebleven tijdens de verbouwing. Tessa had altijd al een voorliefde voor oude huizen met karakter en authentieke elementen. “Ik was op slag verliefd! Een groot, statig pand en zeg nu zelf; welk huis heeft er nu een eigen loopbrug? Hoe cool is dat!”.

Een stoer huis

Inmiddels woont het gezin sinds eind 2020 in hun eigen pakhuis. Er is ontzettend veel werk verricht in een korte tijd. Op de begane grond is gekozen voor een uitgesproken industrieel interieur. Deze stijl doet het karakter van de woning eer aan: het is een stoer huis. Zwart, wit, houten balken en een prachtige brickwall. Deze elementen worden aangevuld door twee prachtige eyecatchers in de woonkamer. Een enorme leeuw en kaketoe op de muur trekken meteen de aandacht.

Favoriet plekje

Ondanks dat Tessa gek is op alle plekken in haar huis, heeft ook zij een favoriet plekje. “Mijn favoriete plekje is toch wel lekker in de hoek van onze hoekbank. Daar ben ik iedere avond te vinden onder mijn kleedje”. De woonkamer met industrieel interieur biedt een spectaculair uitzicht op de rivier. Bij de eetkamer is speciaal voor de kinderen een extra zithoek gecreëerd. Hier kunnen zij lekker relaxen of televisiekijken.

“Mijn favoriete plekje is toch wel lekker in de hoek van onze hoekbank. Daar ben ik iedere avond te vinden onder mijn kleedje”

Bohemian stijl

Wanneer je de bovenverdieping van de woning betreedt word je direct verrast. Hier is gekozen voor een hele andere sfeer dan op de benedenverdieping. Vooral de combinatie van de witte balken en het rieten dak geven een bijzondere sfeer. Het interieur van de bovenverdieping is geïnspireerd op de bohemian stijl. Lekker licht en rustig!

Fitnessruimte

Het gezin is nog lang niet klaar met de verbouwing van hun droomhuis. Ze zijn nog op zoek naar mogelijkheden om het huis verder te verduurzamen, willen een nieuwe voordeur en de tuin moet nog aangepakt worden. Het onderhuis wordt nu gebruikt als was- en hobbyruimte. Het eerstvolgende project: een eigen fitnessruimte zodat Tessa naast haar drukke leven ook nog een keertje kan sporten ;).