Wasmachine kast, kast voor wasmachine en droger, Wonen in de Regio

Praktisch en stijlvol

Zoals je misschien al wel verwacht is een wasmachine kast een kast waarin je de wasmachine opbergt (surprise surprise). Maar je kunt hier ook alle andere dingen, die je nodig hebt om zelf een wasje te kunnen draaien, in opbergen. Veel huizen hebben niet zoveel wasruimte en zo’n kast biedt dan de mogelijkheid om alle apparatuur, de was zelf en de vele flessen wasmiddel, praktisch en stijlvol op te ruimen. Op deze manier creëer je een ruimte die volledig in het teken staat van het leukste huishoudelijke taakje. Wil je all the way gaan? Dan zijn er zelfs wasmachine kasten te verkrijgen die genoeg ruimte bieden om ook nog een droger in te plaatsen. In een woning waarin ieder hoekje en iedere meter belangrijk is, is een kast voor de wasmachine en droger een super goede uitkomst!😊

Een upgrade van het interieur

Eén van de voordelen van een wasmachine kast is dus dat je de was er netjes in kunt opbergen, zodat het niet in de weg ligt. Maar daarnaast is zo’n kast ook een leuke toevoeging aan jouw interieur. Ze zijn in allerlei verschillende soorten en maten te verkrijgen, waardoor je altijd wel een variant kunt vinden die past bij jouw interieurstijl en voldoet aan jouw wensen. Van een eenvoudige wasmachine ombouw tot uitgebreide kast met allemaal planken en laatjes, het is maar net wat jij mooi en praktisch vindt!

Wasmachine kast, kast voor wasmachine en droger, Wonen in de Regio

Nooit meer last van het geluid

Een wasmachine kast biedt ook nog een ander voordeel: het werkt geluiddempend! Iedereen die ooit naast een draaiende wasmachine heeft gestaan en een gesprek probeerde te voeren weet dat dit eigenlijk onmogelijk is. Het constante gezoem, het klotsende water of zelfs het bonzen, als de was bijna klaar is, kunnen erg storend zijn. Al helemaal als de wasmachine in een veel gebruikte ruimte staat. Door voor een wasmachine kast te kiezen wordt dit verleden tijd! De kast zorgt voor een rustige omgeving en biedt nog meer comfort. Daarnaast kan een goede afdichting ervoor zorgen dat de trillingen minder worden, waardoor je nog minder last hebt van het geluid.

Foto credits: IKEA | @stijlvol.chic.huisje