Led kaars, kaars, kaarsen, sfeer, Wonen in de Regio

Wat is een led kaars?

Een led kaars is een elektronische kaars, die de sfeer en de uitstraling van een echte kaars nabootst maar dan zonder een echt vlammetje. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, zit er een led lampje in de kaars. Deze is verpakt met een bepaald soort materiaal wat het licht een beetje dimt en wazig maakt, hierdoor flikkert het lampje net zoals dat bij een echte kaars zou gebeuren. De kaarsen zijn in korte tijd heel populair geworden, door de vele voordelen die ze met zich mee brengen. Ze zijn dan ook vrijwel overal te verkrijgen!  

Fotografie header: @wonenbijmijthuis | Fotografie: @homebystuart

Uitgebreid assortiment

Net zoals er een overvloed is aan traditionele kaarsen, zijn er ook super veel verschillende led kaarsen. Denk aan een klassieke stompkaars, waxinelichtjes of een mooie dinerkaars, ze zijn allemaal te verkrijgen in de led variant! Dat het aanbod compleet is, blijkt uit het ruime assortiment dat er aan led kaarsen bestaat, zo ook een gedraaide dinerkaars of knoopkaars. Aan de buitenliefhebbers is ook gedacht. De led kaarsen voor buiten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kun je ook jouw tuin sfeervol verlichten nu de dagen wat donkerder worden. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Fotografie: @wonenbijmijthuis | @wijnhuisje

Led kaars, kaars, kaarsen, sfeer, Wonen in de Regio

Het grote voordeel…

Een groot voordeel van de led kaars, iets dat niet te evenaren is met een ‘gewone kaars’, is dat je ze op afstand kunt bedienen. Led kaarsen met afstandsbediening zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Je kunt de sfeer van jouw woning eenvoudig veranderen, zonder ook maar van de bank op te hoeven staan. Daarnaast kun je ook een led kaars kopen met een timer, waarmee de kaars automatisch aan en uit gaat. Deze voordelen zorgen ervoor dat jij je bed niet meer uit hoeft om te checken of je de kaars nu wel echt hebt uitgeblazen…

Fotografie: @wijnhuisje

Waar koop je een led kaars?

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de led kaars? Dan wil jij vast weten waar je ze kunt shoppen. De led kaars is in korte tijd razend populair geworden en het aanbod is dan ook ontzettend groot. Je shopt ze bijvoorbeeld al bij de winkel om de hoek, maar ook online worden de leukste kaarsen aangeboden. De vrolijke kleuren en het ruime assortiment passen bij vrijwel ieder interieur en weten jouw woning direct een warme uitstraling te geven. Ze passen prachtig op vensterbanken, salontafels en boekenplanken en zijn goed te combineren!