Before and after van de woonkamer

Grote verbouwing

Gelijk toen het koppel de sleutel kreeg begon de verbouwing. De vloeren werden eruit gehaald en alles werd gesloopt. Demy en haar vriend zijn natuurlijk geen professionele verbouwers en ze zijn dan ook een aantal problemen tegengekomen. “De gebinten in de woonkamer waren helemaal bruin geverfd en er zat houtworm in. Dat zijn wel dingen geweest die we echt hebben onderschat”. Demy wil dan ook meegeven dat een verbouwing altijd meer tijd kost dan je vooraf denkt. Het is belangrijk om rekening te houden met aanpassingen en je plannen bij te stellen.

Woonboerderij, badkamer met marmer, donkere keuken, wonen in de regio

Zelf verbouwen

Een verbouwing kost veel tijd, maar het brengt ook voordelen met zich mee. Eén van deze voordelen is dat je alles naar eigen smaak kunt inrichten. “Het voordeel aan een hele verbouwing zelf doen, is dat je van 0 kan beginnen en alles kunt verbouwen in je eigen smaak”. Doordat alles helemaal zelf is bedacht en uitgevoerd is de woonboerderij voor Demy en haar vriend een echt thuis geworden. Het interieur wordt aangevuld door warme meubels, accessoires en planten. Hierdoor is niet alleen een thuis ontstaan, maar komt ook de persoonlijke inbreng van het koppel terug.

Zwarte keuken met keramiek

De woonkamer is dé eyecatcher van de woonboerderij. Dit was dan ook de ruimte waar het koppel direct op viel. De ruimte is maar liefst vijf meter hoog en er grenst een prachtige vide aan. Deze vide dient nu als tweede zithoek, maar je kunt hier in de toekomst nog alle kanten mee op. Ook de keuken bevindt zich in dezelfde ruimte. De prachtige zwarte keuken met een werkblad van keramiek steelt de show. Het verbaast ons dan ook niet dat dit het favoriete plekje is van Demy. “In de keuken heb je door de grote ramen een prachtig weids uitzicht. Het is heerlijk om hier te eten of met vrienden te zitten en te genieten van het uitzicht”.