Natuurlijke materialen

De grootste uitdaging was om sfeer in de woning te brengen. Door de strakke bouwstijl was dit niet gemakkelijk. Daarnaast is het interieur heel clean en minimalistisch gehouden. Door het toevoegen van natuurlijke materialen en warme kleuren heeft Nik dit toch weten te realiseren. Zo is er gekozen voor een houten vloer en zandkleurige accessoires. De ronde eettafel stond al heel lang op het lijstje. Na twee jaar zeuren heeft ze deze houten blikvanger eindelijk mogen toevoegen aan het interieur. Toch eet het koppel er bijna nooit aan. “Het is heel erg om te zeggen, maar wij gebruiken de eettafel zelden. Het is meer een mooie toevoeging aan het interieur”.

Het is heel erg om te zeggen, maar wij gebruiken de eettafel zelden. Het is meer een mooie toevoeging aan het interieur”

witte keuken, minimalistisch interieur, wit interieur, wonen in de regio

Kookeiland

Het meest trots is Nik op de witte keuken. De keuken vormt het middelpunt van de ruimte. “We hebben al heel veel plezier beleefd aan het grote kookeiland. Dat is toch wel echt dé eyecatcher als je binnenkomt in de ruimte”. Nik houdt niet van rommel, dus de keuken beschikt over enorm veel opbergruimte. Zowel onder het kookeiland als in de achterliggende kastenwand. Daarnaast is er een extra zitgedeelte aan het kookeiland toegevoegd. Dit is de plek waar Nik samen met haar man de dag begint met een heerlijk kopje koffie.

Bijzonder effect

Begin dit jaar heeft Nik de slaapkamer een make-over gegeven. Voorheen hing hier een kleurrijk bloemenbehang. Dit was toch niet helemaal naar smaak en Nik besloot om de slaapkamer aan te pakken. Toen ze de verfroller in haar hand had, kwam ze erachter dat de muur nooit geschuurd was. Nik besloot om toch over de muur heen te verven. “Ik heb het gewoon zo gelaten en over de muur heen geverfd. Dit was puur uit luiheid, omdat ik geen zin had om alles te schuren en dat is gelukkig super goed gelukt”. Hierdoor is een bijzonder effect ontstaan. Om de ruimte helemaal af te maken is het behang met de bomen toegevoegd. Wie wil hier nou niet wakker worden?