Meer ruimte

Het gezin woonde voorheen in een rijwoning. Ze waren op zoek naar meer ruimte. Al direct toen ze de wijk zagen, sprak de ligging enorm aan. Ze werden verliefd op de prachtige locatie aan het water. Ondanks de tegenslagen in het bouwproces, heeft het gezin hun droomwoning weten te creëren. “Ik denk dat je niet meer problemen kunt krijgen dan wij hebben gehad. Mijn advies voor mensen die nieuwbouw kopen is om te kijken of er een afbouwgarantie is, want dat is echt ons geluk geweest”. Naast enorm veel ruimte is de woning ook volledig energieneutraal. Een toekomstbestendige woning op een prachtige locatie!

Nieuwbouwwoning met mediterrane tuin

Voordelen

Het huis is een echt thuis geworden. Volgens Babette is dat wel echt het voordeel geweest van het lange wachten. “Door het lange wachten hebben we goed kunnen nadenken en sparen, waardoor we de woning geheel naar smaak konden inrichten”. Het gezin heeft gekozen voor een hotel chique interieur, maar heeft ook rekening gehouden met de kinderen. Door luxe items te combineren met warme tinten en elementen is een warm bad ontstaan. Daarnaast heeft het gezin een grote voorliefde voor Italië. Dit is onder andere terug te zien in de keuken en mediterrane tuin.

Zitkuil in de tuin

Babette heeft goed gekeken hoe ze de ruimte zo optimaal mogelijk kunnen benutten. Als je binnenkomt door de stalen taatsdeur loop je tegen de boomstamtafel aan. Deze massieve tafel is precies tussen de keuken en de woonkamer geplaatst. Hierdoor voelt de gehele ruimte als één geheel. Op de grote bank in de woonkamer brengt het gezin de meeste tijd door. In de zomer wordt deze ingeruild door de mediterrane tuin. De grote zitkuil is een heerlijke plek om gezellig met familie of vrienden tijd door te brengen. “De kinderen springen zo vanaf de vlonder het water in, dus ook voor hen is het een heerlijke plek”.