Binnenplanten, zwarte bank, barkruk zwart, wonen in de regio

Huizenjacht

Iris en haar vriend hebben net als veel leeftijdsgenoten te maken gehad met de huizenmarkt gekte. “We hebben heel lang gezocht en veel bezichtigingen gehad. Gelukkig kwam deze woning op een gegeven moment op ons pad”. Omdat het koppel nog een tijdje moest wachten voordat ze de sleutel kregen, hebben ze veel inspiratie opgedaan voor het interieur. Iris en haar vriend hebben beide een eigen stijl, dus ze hebben veel compromissen moeten doen. Het resultaat is een combinatie van meerdere stijlen. Bohemian, industrieel, Scandinavisch en botanisch komen prachtig samen in dit interieur.

Eenheid

De woonkamer van Iris en haar vriend is één grote open ruimte. Hier heeft het koppel specifiek voor gekozen. Een enorme schuifpui zorgt voor veel lichtinval. In deze hoek is dan ook de zithoek gecreëerd. Hier kan het koppel heerlijk zitten en van het zonnetje genieten. Dat Iris van binnenplanten houdt is geen geheim. Dit heeft ze al meegenomen in het plan voordat ze de woning gingen inrichten. “We hebben bewust gekozen voor groene planten. De basiskleuren in ons interieur zijn heel rustig gehouden en we hebben het groen echt laten terugkomen in de planten”.

“We hebben bewust gekozen voor groene planten. De basiskleuren in ons interieur zijn heel rustig gehouden en we hebben het groen echt laten terugkomen in de planten”

Tot in de puntjes

Iris heeft het interieur tot in de puntjes aangekleed. Uiteraard kon de tuin niet achterblijven. Ook hier heeft ze dezelfde stijl doorgetrokken. De lichte tegels worden aangevuld met een donkere loungeset en natuurlijk met groen. De meeste tijd brengt Iris toch wel door op de grote bank in de woonkamer. “We hebben een hele fijne grote bank waar je op kan relaxen. Ik kan daar lekker een kopje koffiedrinken, maar ook helemaal tot rust komen. Het is echt een multifunctioneel hoekje geworden”.