Stel… je hebt een prachtige beton- of gietvloer laten leggen. Door een vervelend ongelukje is hier een immens grote vlek in ontstaan. Moet je nu een nieuwe vloer kopen? Het antwoord is nee. Tegenwoordig zijn er genoeg oplossingen om je vloer weer als nieuw te maken. Maar hoe moet je een betonnen vloer repareren? De Vloeren Dokters, gevestigd in Veldhoven, leggen het je graag uit.

Ongeluk zit in een klein hoekje

Wanneer je kiest voor een betonnen vloer weet je dat je deze goed moet onderhouden. Je bent zuinig op je vloer en je wilt niet dat er vlekken of krassen ontstaan. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Wanneer er een vlek of kras ontstaat op een betonnen vloer valt dit direct op. Je kan je hieraan gaan irriteren en je wilt het liefst dat dit zo snel mogelijk weggewerkt wordt. Vaak kiezen mensen er dan voor om er een tapijt overheen te leggen of om de bank te verplaatsen. Echter is dit natuurlijk niet de ideale oplossing.

Kies voor een professional

Om ervoor te zorgen dat je vloer weer als nieuw wordt, kun je ervoor kiezen om de betonnen vloer te repareren. Dit is vaak geen doe het zelf klusje, want je kunt de vlek daarmee nog erger maken. Het is slim om hiervoor een professional in te schakelen. Zij kunnen de vlek of kras analyseren en weten precies hoe ze het probleem het beste moeten aanpakken. Een betonnen vloer repareren is voor hen een fluitje van een cent!

Nieuwe vloer in 5 stappen

De Vloeren Dokters is zo’n professional. Met een geheel nieuw concept maken zij het mogelijk om elke vloer te repareren. Het bedrijf is gespecialiseerd in topcoat repair, color repair, crack repair en spot repair. Met deze vier specialisme zijn zij in staat om bijna elk probleem op te lossen. Het bedrijf werkt volgens een handig stappenplan:

  1. Maak meerdere foto’s van de schade en licht je verzekering in
  2. Geef een duidelijke omschrijving van de schade via het formulier op de website
  3. Binnen 72 uur ontvang je een offerte op maat
  4. De Vloeren Dokters herstellen jouw vloer als nieuw
  5. Geniet van maar liefst 3 jaar garantie op de herstelwerkzaamheden

Dus… heb jij een ongelukje gehad? Laat dan je betonnen vloer repareren! Hiermee bespaar je niet alleen de kosten van een nieuwe vloer, het is ook nog eens een duurzame oplossing!