De klassieke industriële eettafel  

Bij een industriële eettafel zie je misschien een rechthoekig tafelblad van hout voor je met zwarte stalen poten. Deze soort eettafel bestaat zeker, maar er zijn nog veel meer soorten verkrijgbaar. Bij Mister Tafel vind je naast de rechthoekige houten eettafel ook de boomstamtafel. Deze robuustere tafel staat mooi in een warm interieur. Het eikenhouten tafelblad zorgt namelijk voor een huiselijke en warme uitstraling. Wat ook fijn is, is dat je kunt kiezen wat voor soort tafelpoten je wilt. Ga je voor de U-tafelpoot die een minimalistische uitstraling heeft, of liever voor de A-tafelpoot die wat klassieker is? Ook de X-tafelpoot is een optie. Daarnaast kun je ook nog kiezen of je voor stalen zwarte tafelpoten gaat of voor witte tafelpoten.

Visgraat eettafel 

De visgraat vloer ken je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat de visgraat eettafel bestaat? Deze industriële eettafel is minder robuust dan een tafelblad van eikenhout. Als je voor een klassieke maar stoere look in jouw interieur wilt gaan, dan is deze eettafel ideaal. Net als bij de andere tafels van Mister Tafel kun je zelf kiezen hoe je deze tafel precies wilt hebben. Een lange eettafel waar je met veel familie en vrienden aan kunt dineren bijvoorbeeld. Ook de gezellige ronde eettafel met visgraat tafelblad is ontzettend leuk. Als je de ronde vormen in je interieur wilt benadrukken of minder ruimte hebt voor een rechthoekige tafel, dan is dit een goede uitkomst. Bovendien schuif je je eetkamerstoelen gemakkelijk onder deze tafel.  

Ovale houten eettafel  

Een andere soort industriële eettafel om voor te kiezen is de ovale tafel. Wil je partner een ronde tafel en jij een rechthoekige? Dan is de ovale eettafel een goede middenweg. Het heeft namelijk de lengte van de rechthoekige eettafel en de mooie ronde vormen van de ronde tafel. Bij Mister Tafel kun je voor een industriële eettafel gaan met de look van Deens design. Mooi in een minimalistisch interieur. Stijl de tafel mooi af met een bijpassende industriële lamp of een lamp van natuurlijk materiaal. Dat zorgt meteen voor meer sfeer in huis. Stalen of fluwelen eettafelstoelen onder je tafel, een mooi bos bloemen op het blad en je kunt plaats nemen aan deze fijne ovale houten eettafel.