Balkon, Wonen in de Regio

Balkon inspiratie

Allereerst ben ik inspiratie op gaan doen, een goed platform hiervoor is Pinterest. Je ziet zó veel verschillende stijlen naar voren komen; veel balkon ideeën om door te spitten dus. Allereerst is het belangrijk om de grote lijnen te gaan vormen. Een tip is dan ook vooral om van te voren al een stijl te bepalen die jou aanspreekt.

De Bohemian stijl vind ik altijd erg gezellig, hierbij krijg ik het gevoel dat ik op vakantie ben. En zeg nou zelf hoe fijn is het als je dit vakantiegevoel op je eigen balkon kan ervaren. Heb je dit duidelijk voor ogen, dan kun je opzoek gaan naar een leuke loungeset die geschikt is voor jouw balkon. Is dit gelukt? Dan kan de zoektocht naar bijpassende balkon accessoires beginnen. Een leuk buitenkleed, windlichten, kussentjes, lampjes, noem het maar op. Nu nog even kijken wat allemaal past, hoe alles neergezet kan worden en je balkon is ready voor de zomer!

Balkon, Wonen in de Regio

Een plek om veel tijd door te brengen

Het balkon bied je een plek om na een lange werkdag tot rust te komen; een drankje erbij, genieten van de avondzon en even je gedachten verzetten. De bloemencorso is bij ons in het dorp echt een ding en heel toevallig komt deze voorbij ons balkon. Dit is een moment waarop het leuk is om vrienden uit te nodigen en er samen naar te kijken. Een gezellige middag gegarandeerd! Daarnaast is het balkon dé plek om zomeravonden en weekenden door te brengen, een wijntje erbij, de zon in je gezicht en ik zeg genieten!