Presenteerblaadje

Een etagère ken je vast wel als een stelling die bestaat uit verschillende verdiepingen en gebruikt wordt om lekkers te tonen. Wellicht moet je meteen aan een high-tea denken, want daar zijn ze uitermate geschikt voor. In de keuken of op de eettafel doet de etagère het dan ook altijd goed. Het is niet alleen het ideale presenteerblaadje, maar ze geven het interieur ook meteen speelse en gezellige uitstraling. Daarom worden ze ook vaak gebruikt als decoratiestuk door er bijvoorbeeld kaarsjes op te zetten of te decoreren aan de hand van een actueel thema, zoals Pasen of Kerst. Gezelligheid gegarandeerd!

In iedere ruimte een etagère

Naast dat je een etagère op de eerder benoemde standaard manieren kunt gebruiken, is het ook mogelijk om wat creatiever te zijn en ze voor andere doeleinden te gebruiken. Allereerst kan een etagère ook prima dienen als keukenrek. Zet hem in de keuken neer en leg er leuke zeepjes op of gebruik het als kruidenrekje met potjes thee. Hetzelfde geldt natuurlijk in andere ruimtes. Een etagère zou ook geweldig goed kunnen dienen als bureau-organizer. Zo houd je alle pennen, potloden en blaadjes bij elkaar zodat je bureau er meteen een stuk netter en mooier uitziet. Daarnaast is een etagère ook erg leuk als plantentafeltje en kun je er sieraden op uitstallen. Alledaagse voorwerpen werden nog nooit zo stijlvol gepresenteerd.

Lutek etagères

Een etagère is dus functioneel en esthetisch een toevoeging aan ieder interieur. Door de hoogteverschillen en de verschillende opties die de etagère biedt wordt je uitgenodigd te proberen. De etagères van dutch home label zijn hier erg geschikt voor. Ze zijn van goede kwaliteit, ze zijn verkrijgbaar met verschillende niveaus en hebben een prachtig design waardoor ze bij iedere interieurstijl passen. Vooral de Lutek etagères verdienen het om even in het zonnetje gezet te worden. Deze etagères zijn niet té groot zodat ze makkelijk weggezet kunnen worden op dat ene leuke bijzettafeltje. Daarnaast is de etagère goud of zwart, waardoor de ze er luxe en high-end uitzien. Is dit wat je zoekt? Dan moet je bij dutch home label zijn!