Verrassend mooi dorp 

Denk je aan Groesbeek, dan denk je aan heuvels, bossen en een gezellig centrum. Het dorp biedt mensen de ruimte, wil je dus de rust opzoeken dan is Groesbeek een goede keuze. Wist je dat Groesbeek ook hét wijndorp van Nederland is? Het dorp heeft maar liefst 25 hectare aan wijngaard, hier maken 6 wijnboeren mooie wijnen. Blijkt dat je voor een goed glas wijn dus helemaal niet naar Frankrijk of Zuid-Amerika hoeft te reizen 😉 

Woningmarkt Groesbeek 

Groesbeek ligt in de gemeente Berg en Dal in de provincie Gelderland en heeft ruim 35.000 inwoners. Kijkend naar de woningprijzen, ligt de gemiddelde vraagprijs onder het gemiddelde van heel Nederland. Er zijn momenteel vooral eengezinswoningen beschikbaar in het middensegment en hogere segment. Maar daar krijg je dan weer veel ruimte en woongenot voor terug. Er zijn veel huizen te koop in Groesbeek, een makelaar kan je helpen bij je zoektocht en het regelen van bezichtigingen.  

Schakel een makelaar in 

Ben je op zoek naar jouw droomhuis in Groesbeek, maar zie je door de bomen (letterlijk 😉 ) het bos niet meer? Dan kan een makelaar jou helpen. Een huis kopen is namelijk niet zomaar een aankoop. Het is een ingewikkeld proces waar veel bij komt kijken, denk hierbij aan de financiering, de bouwkundige staat en het bestemmingsplan. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat de koop van je nieuwe huis overzichtelijk is, en dat het hele proces helder en prettig verloopt. Een aankoopmakelaar biedt professioneel advies op maat.