Weet wie je huis betreedt en verlaat

Slimme sloten kunnen je waarschuwen wanneer deuren openen en sluiten. Het is bij sommige exemplaren zelfs mogelijk om diverse mensen hun eigen toegangscode te geven. Op deze manier weet je precies wie je huis betreedt en verlaat. Daarnaast kun je een slim slot vaak koppelen aan een slimme deurbelcamera. Met één druk op de knop kun je dan zien wie er voor je deur staat. Dit is perfect als je je huis verhuurt als vakantiewoning, maar ook voor bezorgingen is deze functie ideaal.

Beheer je deurslot op afstand

Twijfel je of je je deur op slot hebt gedaan? Hier hoef je je geen zorgen over te maken als je slimme deursloten hebt geplaatst in je woning! Bij veel modellen is het namelijk mogelijk om de deuren via de app op je telefoon op slot te doen. Daarnaast kun je het slimme slot natuurlijk ook los doen met behulp van je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld mensen binnen laten die niet een eigen toegangscode hebben.

Biedt een verbeterde beveiliging en veiligheid

Door slimme deursloten aan je huis toe te voegen, zorg je voor een extra beschermingslaag van je woning. Je hoeft nu immers niet meer je reservesleutel onder de deurmat neer te leggen of in een bloempot te plaatsen. Daarnaast is het niet meer nodig om een fysieke huissleutel bij je te hebben die je kunt verliezen of gestolen kan worden. Ook hoef je geen kopieën van de sleutels te laten maken. Voor inbrekers wordt het dan ook lastiger om je huis te betreden aangezien ze nergens een sleutel van je woning kunnen vinden.

Vanwege deze voordelen is het een aanrader om op de site van Slotenprobleem een professional in te schakelen voor het plaatsen van slimme deursloten in je huis.