Een wandcloset 

Heb je een gezin met veel kinderen? Dan is het ideaal om meerdere wc’s in je woning te hebben. De badkamer is een ideale plek voor een wc. Je kunt uiteraard voor verschillende type wc’s gaan. Vooral een wandcloset is tegenwoordig zeer populair vanwege de vele positieve aspecten. In de eerste plaats is een hangtoilet gemakkelijker schoon te maken. Dit komt omdat er simpelweg minder is om schoon te maken. Bij een wandcloset kom je ook overal makkelijk bij, dus je badkamer wordt er extra hygiënisch van. Een wandcloset is echter niet alleen functioneel, maar tegelijkertijd brengt het een strakke uitstraling met zich mee. Het geeft je badkamer een ruimtelijk gevoel en dat is zeker voor kleinere badkamers extra aangenaam. Bij Sanitairkiezer vind je verschillende aantrekkelijke wandclosets. 

Een mooie badkamermeubel

In een moderne badkamer kan een badkamermeubel natuurlijk niet ontbreken. Het is namelijk een echte aandachtstrekker en je geeft je badkamer er een persoonlijke uitstraling mee. Een badkamermeubel is bovendien erg praktisch. Je kunt de badkamermeubel namelijk gebruiken voor het opbergen van flessen, tubes en veel andere spulletjes. Maar niet iedereen heeft natuurlijk een grote badkamer. In dat geval kun je ook voor een kleine badkamermeubel of een leuk medicijnkastje gaan. 

Mooie raamdecoratie 

Veel badkamers in Nederland zijn voorzien van één of meerdere ramen. Dat is ook logisch, want een badkamerraam is om meerdere redenen erg handig. In de eerste plaats is het raam functioneel, want het is goed voor de luchtvochtigheid. In de badkamer komt namelijk veel vocht vrij en zonder goede ventilatie krijg je te maken met schimmel en andere problemen. Daarnaast zorgt een raam in je badkamer ook voor extra daglicht en dat is goed voor het interieur en je algehele gezondheid. Het is uiteraard wel belangrijk om je raam van mooie raamdecoratie te voorzien.Daarmee zorg je voor privacy en het draagt iets bij aan het interieur. Vooral houten jaloezieën zijn tegenwoordig populair, maar je kunt natuurlijk ook voor iets heel anders gaan.

Regendouche 

Met een prachtige en luxueuze regendouche maak jij de badkamer helemaal af. Een regendouche is in de eerste plaats stijlvol en tegelijkertijd erg aangenaam. Douchen is voor veel mensen immers een ontspanningsmoment. Met de brede straal van een regendouche voel je je nog veel comfortabeler en dat maakt hem zo aantrekkelijk. Met een regendouche verdeel je al het water over je gehele lichaam en dat is ook praktisch.