Wallfullness

Toen ik op school zat vond ik het heerlijk plaatjes uit tijdschriften te scheuren. Hier maakte ik collages van en om er vervolgens overheen te blijven tekenen met krijt. Vaak koos ik al automatisch voor mijn eigen kleurenpalet, zodat het al snel eigen werd. Toen ik pas een weekend thuis zat, ‘Quarantaine’, heb ik hier maar een Quality-ME-time weekend van gemaakt door het maken van collages weer op te pakken. Wat een goed alternatief voor mindfulness bleek te zijn. 😉 Maak het gek, kleurrijk, groot en durf er overheen te tekenen!

Wanneer je je eigen kunstwerken zat bent verkoop je ze gewoon op Koningsdag, nu het weer kan!
Win Win wink

Je bent wat je ophangt

Wil je het iets veiliger houden? Dan is een strakke fotowand een mooi idee voor jou. Ikea heeft zwarte lijsten met witte passe-partouts waarin je foto’s kan plaatsen. Vind je het dan nog lastig om te bedenken wat je daar precies in kunt plaatsen? Maak dan een lijstje van wat jij te gek vindt; Artiesten, locaties, eten, cocktails of reizen. There are NO rules. Zelf die artistieke foto’s aanleveren kan natuurlijk ook. Ga erop uit en bekijk jouw omgeving door een andere bril, een roze of een met jampotglazen. Verras jezelf met een unieke foto. Hema heeft dé perfecte fotoservice waarbij je makkelijk en snel online foto’s, voor jouw fotowand kan laten afdrukken. There you go!

Kunstwerk_wonen in de regio, vintage

Monkey business

In mijn slaapkamer hangen 2 grote antieke lijsten. Deze komen nog uit het oude huis van mijn oma. Lang hebben ze leeg aan de muur gehangen, zonder ook maar iets erin. Uiteindelijk hebben twee aapjes de leegte gevuld. De stof met daarop de aapjes gedrukt komt van de markt. De stof is strak achter de lijst gespannen en zoals je ziet passen de aapjes perfect bij oma’s lijsten.

Djemaa el Fna

In de gang hangt een drieluik die op vakantie werd geschoten. Te zien is een prachtig uitzicht over het beroemde Djemaa el Fna plein in Marrakech. De tijd ging snel en de lucht veranderde prachtig met de tijd mee. Het verschil in licht, en daardoor in kleuren, maakt het een prachtig drieluik om in huis op te hangen. Plus mooie herinneringen worden zo opgehaald. Mocht je binnenkort op reis gaan en je ziet een mooi uitzicht; vergeet dan geen foto te maken. Time flies when your having fun, een drieluik is zo geschoten.

Een koninklijk portret

Dan heb ik nog iets aan de muur hangen dat werkelijk een must-have is onder alle honden- en kattenbaasjes. Lavistique is een bedrijf waarnaar je een foto kunt opsturen van jouw kat of hond, zij zullen die bewerken zodat jouw beestje een koninklijke uitstraling krijgt. Dus weet je niet wat je op moet hangen? Dan zal dit kunstwerk je zeker een glimlach op je gezicht geven.

Zoek je nog altijd de juiste omlijsting om een kunstwerk tegen de muur te hangen? Dan heb ik nog een tip, ik eindig keer op keer bij BGA.nl. Dit Zweedse bedrijf heeft een ruim assortiment met verschillende lijsten in specifieke maten. Bij elke bestelling ben ik opnieuw verrast door een prachtige lijst.