Give me a museum and I’ll fill it.

Unieke vintage meubels die je niet in elk interieur tegenkomt, dat is waar ik gek op ben. Een huis inkomen en meteen een unieke eyecatcher tegemoet lopen, daar kan ik van genieten. En het is nog leuker als je eenmaal een meubelstuk heb gevonden dat je hart heeft gestolen, er dan ook vaak nog een mooi verhaal achter zit. Hoe langer je het meubelstuk in huis hebt, hoe meer verhalen het krijgt, en als ik voor mezelf mag spreken, hoe meer waarde ik eraan ga hechten.

Dumpert heeft ons gespaard

Offcourse paste die grote rode fluwelen stoel niet in de auto. Het was helemaal niet de bedoeling deze pitstop te maken bij de kringloop. Samen met mijn moeder waren we nieuwe badkamertegels aan het bekijken in de Gamma, voor mijn volgende project. Toch wilde we het proberen de stoel in de auto te krijgen. Horizontaal, verticaal. Elk standje kwam voorbij. Het verbaast me nog dat niemand ons gefilmd heeft en een filmpje van dit moment niet op Dumpert is verschenen.

Thaise Kast

Het eerste vintage meubelstuk dat ik ooit kocht was een Thaise kast met prachtige bloemen uit hout gesneden. Bij binnenkomst, in mijn woning, is deze kast het eerste dat je tegenkomt. Iedere ochtend dat ik naar de kast kijk wordt ik er nog steeds vrolijk van. Ook deze kast heeft ondertussen zijn verhalen. Hij is al 3 keer verhuisd: Rotterdam, Nijeveen, Voorburg, maar een ding is zeker deze kast gaat nooit meer weg.

Unieke meubels bepalen het karakter van je interieur.

Unieke meubels zeggen wat over jezelf en zorgen ervoor dat je huis een thuis wordt. Ontbreekt er in jouw huis nog aan sfeer of karakter? Wees dan niet bang en ga op zoek naar een meubelstuk dat jouw aanspreekt en waar je omheen kan bouwen. Een loods in Amsterdam waar ik graag rondkijk voor prachtige meubels is Van Dijk en KO. Deze locatie is ook erg leuk om een dagje inspiratie op te doen.

Vintage, Planten in huis, Eyecatcher, Wonen in de Regio

I am a plantlady, what is your superpower?

Wil je een intiem hoekje creëren dan zijn planten in huis altijd een goed idee! Planten zijn geweldige interieuraccessoires in huis. Je kan ze op tafel zetten, ophangen of zoals ik heb gedaan; ze op de kast neerzetten. Verschil in hoogte maakt een interieur speels, sfeervol en de planten geven extra kleur aan je interieur. Het tuincentrum is nog even dicht, maar online kan je ook de perfecte planten voor in jouw interieur bestellen.