Verborgen gebreken 

Er moest dus veel gebeuren voordat de woning helemaal naar wens was. Gelukkig voor Manon heeft ze een handige familie en konden zij daardoor erg veel zelf doen. Toch kwamen ze er tijdens de verbouwing achter dat er meer verborgen gebreken waren dan zij in eerste instantie dachten. Een lekkage, een vloer die goed geïsoleerd moest worden voor de onderburen en putten in de deuren, ze hebben het allemaal op weten te lossen. Gelukkig kwam daarna het leukste gedeelte van het verhuizen; het vormgeven van het interieur! Natuurlijk zat ze al vol met ideeën, maar hoe het er nu echt uit zou gaan zien was toch moeilijk te voorspellen…

Japandi gevoel 

Stap voor tap voor stap is Manon verdergegaan met het inrichten van haar woning. Dat het een minimalistisch interieur zonder veel poespas zou worden stond vast. Maar om er een complete look van te maken is de tijd genomen. De vanille lichte kleur en het gebruik van natuurlijk materiaal maakt dat er door de hele woning heen een gevoel van eenheid heerst. Dit in combinatie met een minimalistisch interieur zorgt ervoor dat de woning een Japandi vibe krijgt. Deze stijl staat voor niet te veel prikkels en warmte om er zo helemaal tot rust te kunnen komen. Een sfeer die Manon in haar woning ook graag wil neerzetten.

Unieke items 

De ruimte waar deze sfeer erg goed in terug te vinden is, is dan ook de ruimte waar Manon het meest trots op is; de woonkamer. Om tot dit resultaat te komen heeft ze ook echt out of the box moeten denken. Want een minimalistisch interieur vraagt dan om goede plaatsing en de nodige speling. Daarom heeft ze geïnvesteerd in meubelstukken die ze veel gebruikt om dit vervolgens te combineren met unieke items die niet iedereen heeft. Dit laat net wat meer eigenheid zien en maakt het geheel net wat spannender. Een voorbeeld hiervan zijn de kastjes, in Manons woning, die ze helemaal zelf heeft geschuurd en geverfd met een lichte kleur.