Je scrolt een eeuwigheid door moodboards op Pinterest, de fotobibliotheek op je telefoon loopt over van de wooninspiratie en je hebt stapels aan interieurtijdschriften naast de bank liggen. En toch ben je niet tevreden over je interieur. Herkenbaar? Het samenstellen van een interieur is zo makkelijk niet, anders was het ook geen beroep geweest. Een puur, authentiek en uitgebalanceerd interieur is een soort kunstwerk, een intensief proces met een waardevol eindresultaat. Wants & Needs verkopen online de mooiste meubels en woonaccesoires, klaar om een plekje in jouw interieur te krijgen. Maar wat past er nu precies in jouw interieur? Om van een idee naar een concreet plan te kunnen gaan, laten wij je diverse moodboards samengesteld door deze hippe webshop zien. 

Animal chic 

Als je helemaal wild wordt van panterprint en je hebt ook het lef om dat in je interieur te integreren, dan val je vast en zeker als een blok voor dit moodboard Animal chic. Kenmerkend voor deze stijl zijn natuurlijk de printjes, maar ook de donkere kleuren. Zwart is een enorm chique kleur waarmee je instant de goede sfeer te pakken hebt. De rookkleurige lampen op het board doen daar nog een schepje bovenop. Je hebt tevens meteen subtiele verlichting, wat ook heel goed past binnen een chic interieur. De basiskleuren zijn zand, zwart en bruin.

Riverdale 

stralen klasse uit, verfijning en ook een beetje minimalisme. De stijl is niet schreeuwend of druk, maar juist rustig en ingetogen. Een lichtgrijze fauteuil is een mooie basis om mee te beginnen. Een lichte, houten vloer of kleden in die kleur zijn een mooie aanvulling daarop. Voor de accessoires moet je echt naar zwart of wit grijpen, want daarmee maak je mini-statements. De basiskleuren hier zijn dus zwart, wit en lichttaupe.

Natural garden

Passen bovenstaande stijlen totaal niet bij je, omdat je het liefst je complete huis vol hebt staan met planten, dan voel je je helemaal thuis bij het moodboard Natural garden. In deze stijl haal je eigenlijk buiten naar binnen. De focus ligt op ontspanning: iets wat planten natuurlijk alleen al uitstralen, maar ze hebben ook een ontspannende werking vanwege de zuurstof die ze uitstoten. Uiteraard combineer je je riante plantencollectie met meubels die zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals rotan en bamboe. Houd je hierbij niet in, maar ga er helemaal voor!

By Boo Booming

Ben je meer van de lakzwarte pumps, gouden sieraden en spierwitte pantalons, dan past de stijl By Boo Booming 100% bij jou! Deze stijl doet erg hotel chic aan door de weelde van zwart en glimmende materialen. De meubels en accessoires hebben allemaal een artistieke vormgeving en stralen pure luxe uit. De basis is eigenlijk best heel neutraal, zoals deze crèmekleurige stoel al laat zien. Foto-art zou ook heel goed passen in dit interieur, omdat je daarmee diepte kan creëren en de nadruk kan leggen op kleur en vorm.