Het inrichten van een woning begint vaak met het uitzoeken van de grote meubels. Hierna ga je kijken hoe je sfeer kunt aanbrengen. Hierbij ga je vaak op zoek naar unieke items. Om de woning helemaal af te maken kunnen woonaccessoires niet ontbreken. Woonaccessoires zijn namelijk dé finishing touch van de woning. Sfeervol Wonen, gevestigd in Veldhoven, vertelt je graag meer over het aankleden van jouw woning.

De juiste accessoires

Je hebt de muren een kleurtje gegeven en de bank staat. Nu ben je aangekomen bij het leukste onderdeel: de woonaccessoires. Met de juiste accessoires kun je jouw interieur naar een nog hoger level tillen. Toch vinden veel mensen dit nog lastig. Daarnaast zie je tegenwoordig in veel woningen dezelfde items. Hoe zorg jij er nou voor dat jouw interieur uitblinkt? Wij hebben het antwoord!

Originele items

Kies voor woonaccessoires met een verhaal. Hoe tof is het om originele items uit India of China in huis te hebben. Ga bijvoorbeeld voor een karakteristieke deur als eyecatcher of een oude kast. Daarnaast zijn deze items vaak erg kleurrijk, waardoor ze direct de aandacht trekken. We horen je al denken “maar zijn deze items niet erg prijzig?”. Het antwoord is nee. Voor hetzelfde geld kun je net zo goed een uniek pareltje scoren. 

Mix van oud en nieuw

Ook in een modern of industrieel interieur is het leuk om te combineren met oude items. Een authentieke kast in combinatie met strakke meubels kan zorgen voor een bijzonder geheel. Je hoeft natuurlijk niet meteen voor een groot meubel te gaan zoals een kast. Begin met kleine items zoals vazen en potten. Daarnaast is het ook slim om een aantal vaste kleuren aan te houden. Op deze manier creëer je eenheid in jouw interieur.

Sfeervol Wonen beschikt over een unieke collectie woonaccessoires. Let wel op, de foto’s op de website vormen slechts een impressie. Door de schaarse items kan het voorkomen dat items niet meer na te bestellen zijn. Neem dus altijd persoonlijk contact op of breng een bezoekje aan de showroom.