Zonder dat we het doorhebben brengen we erg veel tijd door in de slaapkamer, mede daarom hoort deze ruimte er gezellig en sfeervol uit te zien! Juist als je helemaal tot rust wil komen is het belangrijk dat de ruimte waarin je slaapt dit gevoel overbrengt. Maar hoe zorg je daarvoor? De experts van Sierkussen.nl helpen je daar graag bij. Ze geven je een aantal tips zodat jij met behulp van een sierkussen, een plaid of een mooi dekbedovertrek een kamer kan creëren die helemaal aansluit bij jouw wensen en waar je kan genieten van een heerlijke nachtrust. 

Een goede basis 

Een fijne sfeer in de slaapkamer is erg belangrijk, maar deze moet ook aansluiten bij jouw persoonlijke wensen. Plof je het liefst in een grote stapel luxe sierkussens, voor een heerlijk hotel like gevoel, of gooi jij al je sierkussens het liefst meteen van het bed af als je gaat slapen? Zolang je dat gevoel waar je naar op zoek bent maar kan herkennen in jouw interieur. Mixen en matchen met verschillende accessoires is een goede manier om dit voor elkaar te krijgen. Een basis van accessoires met effen kleuren, waar je verschillende trend kleuren aan toe kan voegen, zorgt voor een goed uitgangspunt met veel mogelijkheden.  

Sierkussens, Luxe sierkussens, Grote sierkussens, Wonen in de regio

Sierkussens als perfecte accessoire 

Het gebruik van sierkussens is dé manier om de slaapkamer aan te kleden. Je kunt er natuurlijk al veel kwijt op je bed, maar ook op die ene leuke stoel die in de hoek van de kamer staat. Als je voor sierkussens op bed gaat, houdt dan rekening met; verschillende formaten, passende kleuren en geschikte stoffen. Het perfecte aantal kussens voor op bed bestaat dan ook uit 4 à 5 kussens die verschillen van formaat. En gekeken naar stoffen zijn de fluffy en velvet stoffen erg geschikt voor de winter, om dat cozy gevoel te creëren. Waar de wat lichtere stoffen als linnen en katoen tegenover staan voor in de zomer.  

Makkelijk sfeer creëren  

Naast sierkussens verkoopt Sierkussen.nl ook andere accessoires voor in de slaapkamer, zoals de plaids, kussenhoezen en dekbedovertrekken. Deze plaids zijn bijvoorbeeld erg zacht en tijdens de koude dagen functioneel. Ga ook hier weer na wat past binnen je interieur en wat jouw smaak is zodat het naadloos aansluit bij wat jij voor ogen hebt. Zo creëer je erg simpel meer sfeer in de slaapkamer, wat jouw nachtrust alleen maar ten goede zal komen.