We kunnen er bijna niet meer omheen. Ronde en organische vormen zijn helemaal hot. Denk hierbij aan ronde tafels, spiegels en vloerkleden. Maar waarom zou je voor ronde meubels en accessoires kiezen? Met ronde vormen kun je strakke lijnen doorbreken en speelsheid toevoegen aan je interieur. Daarnaast is het ook leuk om ronde vormen te combineren met hoekige vormen. Sfeervol Wonen bespreekt deze trend graag met ons.

Combineer

Hoe tof is het om meerdere vormen in jouw interieur te combineren? Heb je bijvoorbeeld al een hoekige tafel? Laat deze dan lekker staan. Kies hierbij voor ronde stoelen of lampen. Op deze manier creëer je een speels effect. Daarnaast kun je ook verschillende ronde materialen met elkaar combineren. In plaats van twee ronde houten salontafels, kun je ook kiezen om een combinatie te maken van hout en staal.

Alles rond

Vind je het niet mooi om verschillende vormen met elkaar te combineren? Dan kun je ook kiezen om alleen voor meubels en accessoires te gaan met ronde vormen. Dit levert vaak een net iets zachtere uitstraling op. Heb jij een licht of klassiek interieur? Dan kan dit een heel mooi plaatje opleveren.

Meubels en accessoires

Tegenwoordig is alles rond te verkrijgen. Een rond vloerkleed bij de bank kan zorgen voor de onderbreking van rechte lijnen. Daarnaast zien we ronde vloerkleden ook steeds vaker terug in de slaapkamer. Ronde tafels zijn ook niet meer weg te denken. Een ronde eettafel maakt dineren nog gezelliger. Je kunt namelijk iedereen aankijken tijdens het eten. Vergeet ook zeker de ronde spiegels niet. Ga voor één grote, of een combinatie van kleinere ronde spiegels.

Sfeervol Wonen heeft een groot aanbod van ronde meubels en accessoires. Ben jij op zoek naar iets unieks? Ook dan ben je bij deze interieurzaak aan het juiste adres. Neem dus zeker een kijkje op de website of bezoek de showroom in Veldhoven!