Wat is een Aqua-Step vloer?

De Aqua-Step vloer is gemaakt met een kern van kalksteen of PVC, die vervolgens werd afgewerkt met een SPC Vinyl oppervalk. SPC is een duurzame, stabiele plaat die beschikt over erg veel handige en interessante eigenschappen. Hierdoor kunnen vloeren én wanden, gemaakt van dit materiaal, van tal van voordelen genieten. Eén van de belangrijkste voordelen van deze vloer is dat hij watervast is en daardoor ook in vochtige ruimtes gelegd kan worden. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om een visgraat vloer in de badkamer te leggen.

Tal van voordelen

Naast dat de Aqua-Step vloer dus watervast is, is hij ook stoot- en krasbestendig. Laat je een keer wat vallen? Ook dan blijft de vloer even mooi. Daarnaast heeft de vloer maar een geringe dikte, waardoor hij ideaal voor renovaties en makkelijk te monteren is. Je kunt er zelf mee aan de slag, hij kan zwevend gelegd worden met een ondervloer of verlijmd worden aan de ondergrond. De vloerdelen kunnen eenvoudig op maat gesneden worden met een Stanleymes. De tegels kunnen ook tegen de wand verlijmd worden, voor een schitterende renovatie van de badkamer.

In alle soorten en maten

Houd je van een rustieke interieurstijl, dan is de Aqua-Step te verkrijgen in een prachtige houtlook. Houd je wat meer van een strakke moderne uitstraling, dan zijn de vloeren ook te verkrijgen in onder andere een mooie betonlook. De vloer is in allerlei verschillende maten en soorten aan te schaffen; lichte of donkere kleuren en leuke patronen zodat je bijvoorbeeld een visgraat vloer kunt creëren, alles is mogelijk. Omdat het materiaal ook geschikt is om tegen de wand aan te plaatsen, kun je de woning een bijzondere uitstraling geven. Want zeg nou zelf, ieder interieur verdient een bijzondere showstopper.