Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn onwijs populair binnen deze interieur stroming. De witte variant in het bijzonder. De jaloezieën zijn een toevoeging aan het interieur en passen perfect binnen de minimalistische basis. Lichtinval is van grote invloed op het Scandinavisch interieur en de jaloezieën maken het mogelijk hier eenvoudig mee te spelen. Het creëert warmte en gezelligheid! Wat wil je nog meer?

Tip! Combineer jaloezieën met lichte, linnen gordijnen. The perfect finishing touch. Trust me.

Scandinavisch interieur, plisségordijnen, Lamellen, linnen gordijnen, Wonen in de Regio

Rolgordijnen of duetten

Ga je voor de minimalistische look? Kies dan voor witte rolgordijnen óf duetten. Het geef je interieur die strakke uitstraling waar je naar op zoek bent. Kies je voor de transparante, de semi-transparante of de verduisterende variant? Er is voor ieder wat wils.

Scandinavisch interieur, plisségordijnen, Lamellen, linnen gordijnen, Wonen in de Regio

Shutters

Op zoek naar een robuustere look? Ga dan voor witte shutters, ofwel lamellen. De houten raamdecoratie vormt de perfecte match met een Scandinavisch interieur. De lamellen kunnen, net als jaloezieën, handmatig bewegen. Het licht valt hierdoor prachtig naar binnen. Laten we heel eerlijk zijn? De schaduwen van het strakke lijnenspel zijn toch behoorlijk sfeervol.

Scandinavisch interieur, plisségordijnen, Lamellen, linnen gordijnen, Wonen in de Regio

Plisségordijnen

De functionele favoriet? Het plisségordijn. Deze gordijnen bieden veel variaties op het gebied van inkijk en lichtinval. Daarnaast heeft dit type raambekleding een isolerende functie. Tijdens de zomermaanden houdt het warmte buiten, terwijl het tijdens de wintermaanden de kou tegenhoudt. Niet alleen ontzettend praktisch, maar ook heel sfeervol. De vouwen geven de raamdecoratie een strak, minimalistisch uiterlijk. Een perfecte match met de Scandinavische woonstijl.

Genoeg mooie opties en voor ieder wat wils. Welk type raambekleding past het beste bij het Scandinavisch interieur dat jij voor ogen hebt?