Een snelle efficiënte verhuizing 

Je huis leeg laten halen kan een hoop kopzorgen voorkomen. Zo hoef je zelf geen zware meubelen te tillen en heb je dus geen spierpijn de volgende dag 😉 Daarnaast is je woning sneller leeg en klaar voor de oplevering en hoef je meubels die je niet wilt meenemen niet zelf te verkopen of naar de stort te brengen. Win win dus. Samen met een professionele woningontruimer bepaal je wat er met je inboedel moet gebeuren. Eventuele schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden worden ook uitgevoerd.  

Kosten woningontruiming 

De kosten zijn sterk afhankelijk van de grootte van je woning en je wensen wat betreft de inboedel. Ook wordt er vaak een toeslag berekend bij vervuilde woningen, de staat waarin je woning verkeerd heeft dus invloed. Via Woningontruimer garant vind je snel en eenvoudig een woningontruimer bij jou in de buurt en kun je op basis van jouw wensen en behoeften een offerte laten opmaken. Professionele ontruimers zijn vakkundig en hebben de juiste kennis en ervaring. Laat een gratis offerte op maat maken via de website.  

Alle soorten ontruimingen 

Naast een woningontruiming bij een normale verhuizing kan een professionele ontruimer ook worden ingeschakeld bij een van de volgende situaties: 

  • Ontruiming van bedrijfspanden 
  • In het geval van een sterftegeval 
  • Een kamer in een zorginstelling of verzorgingshuis 
  • Ontruimen van een berging, garagebox of zolder 
  • Extreme verzamelingen 

Afscheid nemen van je huidige woning 

Een verhuizing is niet alleen een fysieke klus, maar kan emotioneel ook een zwaar proces zijn. Als je jarenlang ergens hebt gewoond heb je daar waarschijnlijk ook vele mooie herinneringen gemaakt. Een woningontruimer ontzorgd en ontneemt stress, zo kun jij je volledig focussen op afscheid nemen van je oude woning en eventuele spullen die niet met je meeverhuizen.