Vaak als je een huis koopt, is dit niet helemaal in jouw smaak of stijl. Veel mensen kiezen er dan voor om te verbouwen. Met een verbouwing kun je ervoor kiezen om je woning qua oppervlakte uit te breiden, maar je kunt ook alleen kiezen voor bijvoorbeeld een nieuwe vloer of een likje verf op de muur. Helaas ervaren veel mensen problemen tijdens een verbouwing. Zo zit er vaak weken tussen verschillende partijen of zijn er lange wachtrijen bij een bepaalde partij. Texbaas, onderdeel van Vloerenbaas, vertelt hier meer over.

Meerdere partijen

We horen het steeds vaker, mensen die problemen ervaren tijdens het verbouwen. Deze problemen kunnen zorgen voor veel stress, maar ook voor hogere kosten of een oneindige verbouwing. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Vaak worden er meerdere partijen ingeschakeld voor een verbouwing. Deze partijen werken onafhankelijk van elkaar en focussen zich op hun eigen werk. Wanneer de vloerenlegger bijvoorbeeld vertraging heeft, moet je zelf aan de slag om de schilder op een ander tijdstip in te plannen. Hierdoor kan de verbouwing veel vertraging oplopen en in plaats van een paar weken, een paar maanden duren.

Texen is dé oplossing

Je hoort tegenwoordig toch nog vaak dat veel mensen een schilder laten komen om de muren te laten doen. Ze denken vaak dat texen alleen bedoeld is om de muren wit en strak te maken. Dit is tegenwoordig helemaal niet meer het geval. Je kan jouw muren in elke gewenste kleur laten texen. Daarnaast is texen, ook wel latex spuiten genoemd, erg tijd- en kostenbesparend. In de praktijk scheelt dit zo’n 30 tot 40% in kosten in tegenstelling tot het verven van de muur met een roller.

Twee in één

Denk jij na over een nieuwe vloer, maar wil je ook meteen de muren laten texen? Dan moet je normaliter op zoek naar twee verschillende partijen. Dat is nu verleden tijd! Texbaas is onderdeel van Vloerenbaas. Hierdoor hoef je niet meer te schakelen tussen twee partijen, maar krijg je twee partijen onder één dak! Dit scheelt niet alleen in kosten, maar dit brengt ook andere voordelen met zich mee. Het is al mogelijk om je woning binnen 2 á 3 dagen volledig te laten texen én een nieuwe vloer te laten leggen. Op deze manier wordt verbouwen ineens een stuk leuker!