Liefde voor interieur

Drie jaar geleden begon Tanja met haar Instagramaccount. Haar voorliefde voor interieur is al veel eerder begonnen. Dit is altijd een rode draad geweest in haar leven. Daarnaast heeft Tanja al jaren last van de ziekte ME. De laatste jaren is dit zo erg geworden, dat Tanja eigenlijk altijd thuis is. “Ik ben natuurlijk veel thuis en ik hou dan wel van knus en warm. Om die reden heb ik dan ook deze kleuren uitgekozen, puur op gevoel”. Wat leuk om te zien is, is dat Tanja niet voor de “veilige” weg is gegaan. De basis van het interieur is zwart in combinatie met een een warme oranje tint. Dit loopt als een rode draad door de hele woning.

Warm interieur, homestylingbytan, wonen in de regio, betaalbare kunst, toegepaste kunst, moderne kunst

Kleurgebruik in interieur

Toen Tanja en haar man de sleutel van de woning kregen, was alles spierwit. Inmiddels is dit wel anders. Tanja heeft de woning helemaal naar eigen smaak ingericht en dan kunnen de muren natuurlijk niet ontbreken. “Zoals je wel gezien hebt is niet één muur meer wit. Alleen in het toilet is de muur nog wit. Die wilde ik eigenlijk ook schilderen, maar dat vond mijn man niet zo’n goed idee”. Tanja had dus een leeg canvas om mee te beginnen. Hier heeft ze een warm interieur van weten te maken. Met veel eigenheid en moderne kunst is dit hun thuis geworden.

Luister naar je eigen gevoel

Voor Tanja is een huis nooit af. Ze kan altijd bezig blijven en luistert hierbij naar haar eigen gevoel. Monique de Bouvrie is haar grote inspiratiebron, ze gaat dan ook een aantal keer per jaar naar Het Arsenaal in Naarden om inspiratie op te doen. De ultieme tip die Tanja aan iedereen mee wil geven is om echt te doen wat je zelf mooi vindt. “Doe lekker wat jij fijn vindt en durf. Luister naar je eigen gevoel en kijk niet te veel naar trends”. Daarnaast hoeft kunst niet altijd duur te zijn. Er is genoeg betaalbare kunst te vinden waarmee je jouw huis aan kan kleden.