“Kijk naar wat goedkopere items in combinatie met wat duurdere items. Dat is zó leuk, daar word je zelf ook helemaal blij van”

Haardmeubel

In eerste instantie was het idee om een aparte haard met los tv-meubel te creëren. Achteraf is er besloten om de tv boven de haard te plaatsen, waardoor er veel meer ruimte ontstaat. De haard is dé eyecatcher van de woning geworden en biedt naast warmte ook veel gezelligheid. Het liefste zit Melissa in de grote hoekbank met de haard aan een goede serie op televisie. Ook de zwarte jaloezieën vallen direct op bij het zien van de woning. Voorheen hingen hier vouwgordijnen, maar dit paste niet meer in het geheel. Het fijne aan de jaloezieën vindt Melissa dat ze kan spelen met het licht. “Het nadeel van vouwgordijnen is dat alles naar beneden moet als de zon schijnt. Nu kantel je de jaloezieën een beetje en dan is de zon al weg.” De zwarte kleur past perfect bij het modern interieur en maakt de ruimte helemaal af. De zolder staat in het teken van de oudste zoon. Met een eigen schommel steelt hij helemaal de show met zijn stoere slaapkamer.

hotel chique, luxe interieur, wonen in de regio

Toekomstplannen

Plannen voor de woning heeft Melissa nog genoeg. Ze wil de badkamer nog aanpakken en heeft grootste plannen voor het toilet beneden. Ze wil uiteindelijk de gehele woning in dezelfde Hotel Chique stijl inrichten. De bovenverdieping is net af, dus de andere plannen worden even geparkeerd voor de toekomst. Voor alle toekomstige verbouwers heeft ze de tip om veel te combineren met verschillende items. “Kijk naar wat goedkopere items in combinatie met wat duurdere items. Dat is zó leuk, daar word je zelf ook helemaal blij van”.