Ga eens voor een stoere en warme kerst- en wintertafel! Net als vorig jaar hebben we de behoefte om het thuis nóg gezelliger te maken. Verzamel al je warme kleedjes, kussens en bontjes bij elkaar en verspreid ze over de stoelen. Zo kun je een echte kersttafel creëren, die ook nog eens bij de wintersfeer past.

Een kerst- en wintertafel

Deze tafel is ontzettend leuk voor de kerstdagen, maar je kunt hem natuurlijk ook prima gebruiken tijdens de winterdagen. Zo zorgen de kaarsjes op tafel nog voor extra sfeer tijdens de koude en saaie dagen.Zoek de leukste accessoires uit en maak van jouw kersttafel een echte wintertafel. Wees dus niet getreurd wanneer de kerstdagen voorbij zijn. Je kunt alles namelijk gewoon laten liggen, en geniet je van je fantastische wintertafel.

Leuke tip! Trek de wandelschoenen aan en verzamel met het hele gezin groen in het bos voor de mooiste wintertafel. Deze robuuste takken passen perfect in de nieuwe Satin collectie van Vase The World.

Ga je voor rustiek of traditioneel? 

Dé kleur die nog steeds niet weg te denken is in het interieur; GOUD. Het blinkt, schittert en heeft een chique uitstraling. Zo creëer je een tafel die perfect past binnen de kerst- en wintersfeer! Combineer deze opvallende kleur met veel wit, groen en een accentje rood om te voorkomen dat het geheel te kitsch wordt, maar juist stijlvol en hip blijft. 

Gezelligheid creëren

Kaarsenhouders mogen natúúrlijk niet ontbreken op de kerst- en wintertafel. Je kunt deze ook meteen gebruiken om een tafelschikking aan te geven. Succes en gezelligheid aan de wintertafel is gegarandeerd!