Het valt direct op zodra je een woning binnenkomt: kunst aan de muur. Vooral wanneer kunst de eyecatcher van de woonkamer is. Kunst kan een interieur maken of breken en vooral wanneer de eigenaar niet voor een standaard print of werk gekozen heeft. Maar hoe zorg je er nou voor dat het de eyecatcher wordt? En eentje die jouw interieur wel maakt?

Less is more

Hou je van rustige, neutrale tinten? Ga dan buiten de gebaande paden met jouw kunstwerk en kies voor bijvoorbeeld een wat drukkere Aziatische print of een van de oude meesters met een knipoog. Het geeft meteen sfeer aan de ruimte en zorgt voor een persoonlijke touch. En mocht een doek van 1,5 bij 2 meter toch te enthousiast voor je zijn in een opvallende print, wees gerust. Muso kan alles op maat maken! Zij beschikken tevens over een designteam in huis dat alle designs op maat kan maken zodat je altijd nog kunt wisselen van print. Je zit er niet voor je hele leven aan vast!

Foto credits links: @thehome.and.thekid

Mix & (mis)match in kleurgebruik

Kleur je liever buiten de lijntjes en heb je een bloemetjesbehang of misschien wel andere elementen die jouw woonkamer wat onrustig maken? Wat je ook hebt, kijk eerst goed om je heen. Is de ruimte waar het in komt te hangen al behoorlijk druk, kies dan voor een rustige print maar van groot formaat. Zo is het kunstwerk toch de eyecatcher van de woonkamer, maar komt het wat minder schreeuwerig over.

Unieke eyecatcher

Wil je er zeker van zijn dat je een uniek kunstwerk aan de muur hebt hangen? Bij Muso worden alle orders op maat gemaakt. Doordat het doek gemakkelijk te verwisselen heb je binnen no-time een ander uniek stuk aan de muur hangen. Ze zijn daarnaast ook geluid-dempend en brandvertragend, wat het ook de perfecte eyecatcher maakt voor in drukbezochte ruimtes. Én door het brede aanbod van abstract of oude meesters tot aan Aziatisch of modern zit er altijd iets bij waar jij helemaal gelukkig van wordt.