Quality time

In deze koude dagen geniet ik extra van de quality time samen met mijn vriend. Omdat het buiten zo koud is, maak ik het binnen lekker warm. Dit doe ik niet door de verwarming omhoog te draaien maar op een andere manier: ik zorg voor gezellige kaarsjes, zet een kop thee, kruip lekker onder een dekentje en zet een goede film op. Juist door het binnen gezellig te maken en warmte te creëren heb je niet meer in de gaten dat het buiten zo koud is.

Plaid, dekentje, gezelligheid, wonen in de regio

Alleen maar voordelen

Een plaid kan vergeleken worden met een kleinere variant van een heerlijk warme deken. Om deze reden is een plaid erg makkelijk op te bergen en neemt hij weinig ruimte in beslag. Maar tegenwoordig is het haast niet meer nodig om een plaid op te bergen, want ze integreren dus makkelijk in ieder interieur. Ook komen ze het hele jaar van past. Naast de eerder genoemde voordelen biedt een plaid natuurlijk ook warmte, daarnaast is hij van een zachte stof en zorgen ze voor een gezellige sfeer. Daarom is een zo’n dekentje als je het mij vraagt een echte musthave!