Kasten schuine wand, schuine wand kast, Wonen in de Regio

Kast op maat

Laten we beginnen met de meest eenvoudige en populaire optie, namelijk een kast op maat laten maken. Deze optie is ideaal voor wie elke centimeter van de ruimte optimaal wil benutten en zelf niet zo handig is. Wanneer je kiest voor een schuine wandkast op maat, is er de mogelijkheid om materialen en uitwerkingen te kiezen die passen bij jouw behoeften en stijl. Op deze manier komt stijl samen met praktisch. Want ben nu eerlijk, wie wordt er nu niet blij van als alles perfect op elkaar is afgestemd?

Eenvoudig DIY-project

Natuurlijk, maatwerk is geweldig, maar voor wie graag zelf de handen uit de mouwen steekt zijn er ook mogelijkheden. Laat IKEA daar nu net een handige tool voor hebben. Met een paar klikken kun je bij IKEA een kast ontwerpen die aansluit bij jouw wensenlijstje. Click-en-collect en beginnen maar. Het is een praktische en wat goedkopere keuze dan een volledige kast op maat. Daarnaast is dit voor de echte DIY liefhebber natuurlijk een leuk project om mee aan de slag te gaan!

Mobiele kast

Last, but not least, is er nog de schuine wandkast op wieltjes. Rijd je kast eenvoudig onder de schuine kap vandaan, zodat je toegang hebt tot je spullen zonder dat je op je buik hoeft te kruipen. Daarnaast biedt de kast op wieltjes de mogelijkheid om de indeling van je ruimte in een handomdraai aan te passen, perfect voor diegenen die hun interieur willen blijven vernieuwen. Zo gezegd, zo gedaan.

Fotografie header: @mywhitecosyhome | Fotografie: @mywhitecosyhome | @maisondemanon

Die uitdagende schuine wand in je huis is niet langer een probleem, maar een kans! Een kans om creatief te zijn en je interieur een touch-up te geven. Wil je je kast uitlichten en meer sfeer in huis creren? Kies er dan voor om verlichting aan je kast toe te voegen. Ben je er nog niet helemaal over uit welke kast jij onder jouw schuine wand wilt gaan plaatsen, doe dan vooral even inspiratie op!