Geuren zijn een heel bepalende en belangrijke factor, ook in huis! Sterker nog.. de juiste geur voor jou heeft een positieve invloed op jouw stemming en humeur: je wordt er gelukkig van én het geeft een gevoel van ontspanning. Heb jij het gevoel dat je nog wat meer zenmomentjes kunt gebruiken thuis? Geef jouw huis een boost en kom thuis met jouw lievelingsgeur van JANZEN. Hoe? Er zijn verschillende manieren om jouw favoriete huisparfum te verspreiden.

Home Fragrance Sticks

Van alle tien de JANZEN-parfums zijn geurstokjes verkrijgbaar. Geurstokjes zijn misschien wel het bekendste en meest gebruikte huisparfum, maar toch weet niet iedereen de tips en tricks. Wist jij dat je de geurintensiteit kunt bepalen door middel van het aantal stokjes in de diffuser? En wanneer je de stokjes eens in de zoveel tijd een keertje omdraait, er een nieuwe explosie van geur ontstaat? De Home Fragrance Sticks zijn jouw beste vriend voor een continue verspreiding van jouw ideale huisgeur. Ben jij in voor wat extra luxe? JANZEN heeft ook XL diffusers in een elegant zwart of wit jasje. Net een maatje groter, luxer én een parel voor in jouw interieur. En is je diffuser leeg na een aantal maanden? Niet getreurd! Je vult hem eenvoudig bij met een van de navullingen.

Scented Candles 

Naast een heerlijke geur in huis zorgen geurkaarsen voor een gezellige warme sfeer, net zoals alle andere kaarsen. Doordat het parfum is verwerkt in de wax van de kaars, wordt deze gelijkmatig verspreid. Daardoor kun jij elke keer als je hem aansteekt genieten van jouw favoriete huisgeur. Leuk weetje: de geurkaarsen van JANZEN worden zorgvuldig met de hand afgevuld, gewoon hier in Nederland. Daardoor hebben alle kaarsen een persoonlijke touch en is iedere kaars op zijn eigen manier uniek. Met deze kracht kunnen deze fijne geurkaarsen van jouw huis een thuis maken. Let op! In een kleinere ruimte komen de geurkaarsen extra goed tot hun recht. Tip: Probeer er eens eentje op het toilet of in de badkamer.

Room Spray

Hangt er een gekke geur in huis na het koken voor de kinderen, wil je even een extra zenmomentje of houd je gewoon van een versterkte geur in huis? Creëer jouw gevoel van thuiskomen met een luxe interieurspray. Met deze spray geef je sfeer en warmte aan jouw huis en personaliseer je iedere gewenste ruimte. De geur van de spray blijft lang hangen en kan perfect gecombineerd worden met de geurstokjes. Tip voor de koudere dagen: spray een beetje op de verwarming. Wanneer deze aan gaat zal de geur door de warmte vrijkomen en worden verspreid door de hele ruimte. Succes gegarandeerd!