Fotografie header: @homebystuart | Fotografie: @ourlifeatno5 | @maartjerosalie | @landlevenjudith

Houten wand als blikvanger

Je kan het bijna niet gemist hebben, een houten wand is op dit moment namelijk erg populair. Ook deze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgenHet creëren van een houten wand klinkt misschien lastig maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten lattenwand, maar ook voor wandpaneel hout of plakhout. Een houten lattenwand is gemakkelijk zelf te maken met latten van de bouwmarkt. Hierdoor krijgt iedere ruimte een bijzondere warme uitstraling. Het is een echte blikvanger 

Fotografie: @huisje133 | @_interiorbynik

Houten elementen in je interieur

Als je opzoek bent naar een andere manier om hout toe te voegen aan je interieur kun je ook kiezen voor houten meubels. Op deze manier vorm je jouw inrichting volledig naar eigen smaak. Ook in de houten meubels is het aanbod groot. Je kunt kiezen voor robuuste meubels of een combinatie van hout en staal. Een houten wand en een meubelstuk zijn vaak erg aanwezig binnen het interieur. Gelukkig zijn er genoeg andere opties om op een subtiele manier hout toe te voegen, denk bijvoorbeeld aan accessoires. Een houten schaal bijvoorbeeld, zet hem op de eettafel neer met kaarsen of andere accessoires en het ziet er meteen sfeervol uit! Of zoals je in onderstaande foto ziet, kun je ook kiezen voor een bijzettafeltje gemaakt van houten stammen.  

Fotografie: @doorn.roos | @luxnumber184 

Houten vloer

Misschien is de vloer wel het eerste waar je aan denkt als manier om hout in het interieur te verwerken. In veel huizen zie je een houten vloer terugkomen. Met een houten vloer krijgt het interieur meteen een warme uitstraling. Wederom zijn er ook op dit gebied eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt kiezen voor verschillende houtsoorten, kleuren en patronen. Een van de meest populaire patronen op dit moment is de visgraat vloer, maar ook de gewone plankenvloer blijft terugkomen.