DIY om luxe te creëren 

Het hotel chique gevoel wat de woning uitstraalt past helemaal bij de stijl van Cheyenne. Daarmee wil ze laten zien dat je deze sfeer niet alleen kunt creëren in grote huizen, maar dat je door zelf kleine aanpassingen te doen ook al veel kunt bereiken. Verschillende stukken in haar woning komen dan ook voort uit echte DIY projecten. Zo heeft zij onder andere de trap en verschillende kasten helemaal zwart geverfd. Dit is een kleine aanpassing die toch een bepaald soort gevoel met zich meebrengt en de woning compleet veranderd. “Ik wil met mijn DIY projecten laten zien dat iedereen er iets van kan maken!”. 

Lichte basis

De woning van Cheyenne oogt dus veelal zwart, wat zorgt voor de luxe uitstraling waar ze naar op zoek is. Dit zorgt er echter wel voor dat de woning snel donker zou kunnen ogen. Maar ook hier is goed over nagedacht! Dit wordt namelijk opgelost doordat de basis, de vloer en veelal de muren, licht worden gehouden zodat er gewerkt kan worden met veel zwarte elementen. Een kleur die je dan ook door Cheyennes hele huis terugziet is kasjmier. Dit een combinatie met een goed lichtplan, om bepaalde elementen te accenturen of juist niet, maakt dat je niet binnenkomt in een te donker huis.   

Mix van stijlen

Met dus een sterk idee over het interieur van de woning, moest Cheyenne soms toch ook indammen om rekening te houden met de smaak van haar vriend. Hij is wat meer van de industriële stijl en elementen hiervan zijn ook te herkennen in het interieur. Een goed voorbeeld hiervan is de badkamer. Het industriële uiterlijk van de douchecabine met de wat zachtere kleuren en accessoires gaan geweldig goed samen om ook hier dat hotel chique gevoel te creëren. Deze ruimte is dan ook flink verbouwd om tot dit prachtige resultaat te komen. Het nu ook de trots van het huis, wat het de perfecte ruimte maakt om te relaxen en tot rust te komen. Wat toch wel het doel is van het interieur!