Op zoek naar inspiratie

Heb je een mooie grote tuin, maar weet je niet goed wat je ermee moet doen of hoe je het helemaal leuk kunt inrichten? Dan is het fijn om eerst wat inspiratie op te doen. Haal ideeën van het internet, kijk hoe anderen hun tuin inrichten en ontdek wat voor leuke decoratie je allemaal neer kunt zetten om het er altijd gezellig uit te laten zien. Ga je voor veel groen, of hou je het rustig met mooie decoratie als standbeeldjes of spulletjes op de tuintafel? Je kunt het zo gek niet bedenken.

Gooi het helemaal om

Misschien ben je de hele look van de tuin wel zat, en wil je helemaal iets nieuws. Dan zou je bijvoorbeeld kunnen beginnen met het plaatsen van een nieuw hek. Dit geeft je tuin meteen een hele andere uitstraling dan dat die oude schutting deed. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens bij Thibo. Hier vind je diverse soorten hekwerken en alle benodigdheden die je nodig zou kunnen hebben om dat nieuwe het te plaatsen. Voor hekwerk is Thibo the place to be!

Maar ook een mooie nieuwe tuin set, doet veel voor de look van je tuin. Misschien wil je een nieuwe tafel met bijpassende stoelen? Of en echte lounge set? Neus online eens rond en kijk naar sets die jou aanspreken. Wellicht vind je iets leuks! De mooiste tweedehands tuin sets vind je ook online.

Neem een dagje om lekker op te ruimen

Dit verschilt natuurlijk een beetje per persoon, maar na een lange winter kan de tuin een beetje rommelig geworden zijn. Niet gek als je er niet vaak komt, maar af en toe bijvoorbeeld wel iets uit de schuur moet halen of juist iets op moet bergen. Richting het voorjaar gaan is dus een mooi excuus om de tuin weer spic en span te maken! Ruim alles op, gooi dingen weg die weg kunnen (rommel, maar ook oude planten of gebroken bloempotten) en creëer zo een plek om weer lekker de warmere lente- en zomerdagen door te kunnen brengen.