Slaapkamerinspiratie

Je bed is natuurlijk, bij uitstek, de plek voor veel en goede kussens. Kussens om op te slapen, maar ook kussens om ervoor te zorgen dat je lekker een boek kan lezen of om ervoor te zorgen dat de slaapkamer er als een plaatje uitziet. Ik heb inmiddels meerdere lagen op bed liggen. Een enorm lang kussen, twee hoofdkussens, twee sierkussens en eentje om het af te maken. En ja, die sierkussens gooi ik er ‘s avonds af om ze vervolgens de volgende ochtend weer terug op bed te leggen. Sinds kort heb ik zelfs een mooie mand naast het bed staan waar ze in kunnen.  

Naast al die kussens zijn plaids ook onmisbaar. Voor de warmte, maar ook voor de gezelligheid. En ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar ik heb het ’s nachts al gauw te koud terwijl manlief het juist snel warm heeft. Mijn oplossing is dus een plaid dat ik ‘s avonds lekker naar mijn kant kan trekken. Sinds kort heb ik plaids en kussens van schapenwol. Lekker duurzaam, ademend en zelfreinigend. Het is de investering meer dan waard.  

Sierkussens, inspiratie, buitenkussens, plaids, Wonen in de Regio

Buitenleven 

In de tuin leuk ik de bank en stoelen ook op met wat vrolijke sierkussens. Het staat zoveel gezelliger. Mijn favoriete buitenkussens zijn van linnen omdat dat ze dan in de zomer lekker koel aanvoelen en niet zweterig worden.  

Kussengevecht XXL

In de kinderkamers liggen er XXL-kussens op de grond zodat de pubers overal kunnen hangen. Uiteraard nodigen die sierkussens ook altijd uit tot een kussengevecht. Die strijd ga ik thuis ook graag aan, want er gaat niets boven even samen lachen.