Een houten schutting

De meest voor de hand liggende keuze wat betreft het materiaal is hout. Een omheining volledig van hout geeft de tuin al snel een warme en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is een houten schutting te verkrijgen in tal van stijlen zodat je ze zowel in een landelijke als een moderne tuin kunt plaatsen. Er is altijd wel een houtsoort is die past bij jouw wensen! De levensduur van een houten schutting hangt af van het soort hout dat je kiest. Een houten schutting van Henzen Tuinhout gaat bijvoorbeeld jarenlang mee.

Omheining, hardhout, hout beton schutting, Wonen in de Regio

Hoe maak je een keuze?

Nu je weet waar je allemaal uit kunt kiezen, is het ook wel fijn om te weten wat voor jou de beste optie is. Daarom is het handig om met een paar dingen rekening te houden bij het kiezen van een schutting! Allereerst is de look en feel van de omheining natuurlijk erg belangrijk. Oftewel; wat vind je mooi en wat zorgt voor de juiste sfeer? Daarnaast kun je jezelf een aantal vragen stellen; Wat is de verwachte levensduur van het materiaal? Hoeveel tijd wil je kwijt zijn aan onderhoud? En hoeveel privacy moet de schutting bieden? Als je het antwoord hierop weet zal je al snel bij een specifiek product uitkomen.

 

Wil je meer weten over schuttingen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die jouw tuin biedt? Dan kun je altijd een kijkje nemen op de site van Henzen Tuinhout, waarna je ook altijd contact op kan nemen om je te laten adviseren!