Groene muur, groene muur woonkamer, binnenplanten, wonen in de regio

Groene muur, groene muur woonkamer, binnenplanten, wonen in de regio

U-vorm

De groene muur is iets wat Femke gelijk op dag één gedaan heeft. Dit samen met de bank en het vloerkleed vormen de basis van het interieur. Er zijn veel knusse hoekjes gecreëerd, waardoor de grote ruimte toch gezellig oogt. De woning is in een U-vorm gebouwd. “Dat vond ik ook het leuke aan dit huis. Het is één grote ruimte, maar door de U-vorm heb je toch aparte woongedeeltes”. De DIY roomdivider scheidt de ruimtes van elkaar, maar zorgt toch voor een open geheel.

Keuken met bar

Ook bij de keuze voor de keuken komt het appartement verhaal weer terug. In het appartement had het koppel een hele kleine keuken. Toch wist Femke altijd alles zo in te delen dat ze toch genoeg ruimte hadden. Toen ze voor het eerst bij een keukenspecialist kwamen waren ze een beetje overweldigend door de keuzes. “We kwamen al heel snel op de keuze voor een bar. Ik vind het knusse dat je in de keuken staat te koken en dat je lekker kunt kletsen met de mensen aan tafel heel erg leuk”.

Femke heeft eerst het hele interieur aangepakt en pas daarna de planten toegevoegd. “Toen wij hier kwamen wonen had ik welgeteld één plant en daarna is de verslaving een beetje begonnen”. De planten passen perfect bij de groene muur en zorgen voor rust in het interieur.